©  Foto:

Hjarnø Traktorture

Oplev øen Hjarnø i Horsens Fjord fra ladet af en traktor. Kom med på guidet tur og hør historier fra de lokale om alt fra natur til historie og dagligdagen på øen. På denne rundtur oplever du alt det bedste som øen har at byde på.

Oplev østemningen med lokal guide

Hjarnø byder på skøn natur og lettilgængelig østemning kun 500 meter fra kysten. Med Hjarnø Traktorture kan du blive fragtet omkring på øen og høre fortællinger om alt det, der gør Hjarnø til noget ganske særligt. Turene starter på havnen – og du kan nærmest hoppe lige fra færgen til traktorvognen. På turene stopper I flere steder undervejs og hører fortællinger fra guiden. I stopper blandt andet og besøger Danmarks næstmindste kirke, og vil også høre historier og naturen, øens erhverv og sporene efter vikingetiden.

 

Kombiner med en madoplevelse

Hjarnø Traktorture arrangerer løbende guidede ture som du kan tilmelde dig. Nogle af turene inkluderer et afsluttende besøg hos et lokalt spisested hvor der venter en frokosttallerken eller et stjerneskud som afslutning på rundturen.

En anden tur inkluderer, foruden den guidede tur rundt på øen, et besøg på øens vinmark, hvor der venter fortællinger om produktionen og vinsmagning hos Hjarnø Vinlaug.

 

Alt det praktiske

Traktorturene arrangeres løbende og er åbne for tilmelding. De enkelte ture samt pris vil blive annonceret på Hjarnø Traktortures Facebook side. Booking sker ved telefonisk kontakt til +45 93993686. Turene starter og slutter ved havnen. Tilmelding senest klokken 9, dagen før turen. Hjarnøfærgen sejler 30 gange om dagen, og der skal ikke bookes billet til færgen på forhånd.

 

Ture i 2024

April: 20/4, 27/4

Maj: 4/5, 10/5, 11/5

Juni: 1/6, 8/6, 15/6, 29/6

Juli: 2/7, 3/7, 6/7, 9/7, 13/7, 16/7, 17/7, 20/7, 23/7, 25/7, 27/7, 30/7

August: 3/8, 10/8, 15/8, 17/8, 31/8

 

Priser i 2024

Voksen (tur + frokost): 230 kr. 

Børn (tur + børnemenu): 125 kr. 

Priserne er eksklusiv drikkevarer og færgebillet. 

 

Book jeres egen tur

Det er muligt for grupper på minimum 15 personer at bestille deres egen traktortur. Her vælger I helt selv, hvad der er særligt interessant for jer at se undervejs på turen. Kontakt Hjarnø Traktorture telefonisk og forhør jer om muligheden.

 

Om Hjarnø

Det er oplagt at udforske Hjarnø på egen hånd i forlængelse af traktorturen. En tur rundt på øen er ikke længere end at man kan gå – og der venter endnu flere oplevelser på øen end du har fået præsenteret på turen.

På denne side kan I finde inspiration til oplevelser på Hjarnø.