©  Foto:

Duffy Bådudlejning

Fyld båden op med familie og venner, og oplev Københavns havn og kanaler i en Duffy vandlimousine med egen kaptajn.

Lej en Duffy-båd med kaptajn og få en fantastisk oplevelse i Københavns Havn. På turen kan I se nogle af Københavns smukke seværdigheder som Den lille havfrue, Operaen, Amaliehaven, Amalienborg Slot, Det Kongelige Bibliotek, Chr. IV´s Børs eller tage til Trekroner Fort.

En Duffy bådtur er ideel sammen med familie, venner og kollegaer, som helt sikkert vil nyde turen. Og du bestemmer helt selv, hvor turen går hen!

Bådene er støjsvage og stabile. De er udstyret med den nyeste teknologi, eldrevne, lydløse, uden forurening og yderst komfortable. I bådene er der sofaer og to borde, som giver mulighed for at medbringe egen picnickurv og drikkevarer, eller du kan bestille en kurv hos Duffy. I de mindste både er der plads til 8 og i de store 11 plus kaptajnen fra Duffy Bådudlejning. Der er selvfølgelig redningsveste til alle - også til de små.

Duffy-bådene er håndbyggede og producerede i Californien, og i 2014 modtog Duffy Boats en pris for at producere verdens bedste el-både. Bådene har sejlet både på Lake Michigan og i kanalerne i Florida.

Sightseeing for enkeltpersoner

Duffy Bådudlejning tilbyder også faste sightseeingture, som du kan tage med på som enkeltperson.

Hvis I skal samles op / hentes fra andet sted fra end Duffys havn på Refshalevej 163 B, betales der fra båd og kaptajn forlader havnen, og til båd og kaptajn er tilbage igen på Refshalevej 163 B.

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr om bord på bådene.

Duffy har åbent fra 18. april til 30. september 2017.