©  Foto:

Dyrehøj Vingård

Danmarks største Vingård på Røsnæs

På det solrige Røsnæs ved Kalundborg, kun 100 kilometer fra København, ligger Dyrehøj Vingaard, der er landets største Vingård med over 50.000 vinstokke. Det tørre klima med kalkholdige og sandede skrænter gør beliggenheden ideel til fremstilling af vin.

I vinkælderen bliver produktet RÖS skabt at vinmageren og teamet bag. Vingården lægger stor vægt på at skabe en smagsoplevelse, der afspejler egnspræget for Røsnæs og fokuserer på mousserende vin, rosé og hvidvine af høj kvalitet, samt et stort udvalg af spiritus.

Vinbutik- og bar, samt café

Vingårdens to spisesteder oser af vingårdsstemning og her kan man nyde god mad og gårdens egne unikke vine. Vinbutikken på vingården har åbent alle dage hele året og byder på et væld af vingårdens vin og spiritus, samt mange andre lækre ting.

Se mere hér

Firmatur, gruppeture og selskaber

Det er også muligt at holde møde, firmaevent eller privat fest i selskabslokalet på Danmarks største Vingaard. Vingårdens mange lokaler giver mulighed for at dække op fra 4 – 149 gæster.

Se mere hér

Rundvisning - Inspiration og ambitioner

Historien om Dyrehøj Vingård er en autentisk fortælling om en ihærdig iværksætter der ved hårdt arbejde, nytænkning og vovemod på få år har skabt den største og en af de mest ambitiøse vingårde i Danmark. Fortællingen kommer rundt om udfordringerne i en koldklimavinmark på Røsnæs og med forklaringer på praktiske managementopgaver i både vinmark og vineri. Indlægget krydres med et indspark af energi og gerne med en diskussion om dansk vin.

I bliver også klogere på vin

I vil komme til at smage en række vine under foredraget og vi vil fortælle om vinificeringen af vin generelt, men specielt komme ind på vores filosofi omkring dansk vin og det danske egnspræg.

Se mere hér

Overrask dine gæster eller medarbejdere

Mange har aldrig smagt dansk vin og ved ikke, at man laver vin i Danmark. Derfor deltager vi gerne i receptioner, besøg fra udlandet, kurser, netværksmøder og andre sammenhænge, store som små.

Kontakt os

Ring eller skriv til os og få en snak om hvordan vi bedst arrangerer din vinsmagning

Betina på mail: betina@dyrehojgaard.dk