©  Foto:

Feriecenter Slettestrand - mountainbike udlejning

Slettestrand er et skønt naturområde, som kan opleves på to hjul. Lej din mountainbike ved Feriecenter Slettestrand og oplev naturen helt tæt på.

Mountainbike Slettestrand er en del af Feriecenter Slettestrand som ligger 450 m fra Vesterhavet lige op ad Svinkløv Plantage og Lienskrænten, som udgør noget af Danmarks mest unikke natur.

Lige uden for Feriecenter Slettestrand starter en af Danmarks bedste opmærkede MTB rute, som er 21 km lang. I den nærliggende Kollerup Plantage findes yderligere 7 km opmærket MTB rute.

Udover de opmærkede MTB ruter, finder du mange kilometer grus-, skov- og landevej, som snor sig igennem den fantastiske natur langs Vesterhavet.

På Feriecenter Slettestrand finder du mountainbike-udlejning samt salg af reservedele. Vi har udlejningscykler i alle størrelser – også til børn! Til de helt små, er der mulighed for at leje et af vores ”Feva Starseats”, hvor børn i alderen 2-4 år kan køre med på forældrenes cykel.

Vi tilbyder ligeledes teknikkurser, instruktørkurser og sporbyggerkurser ved vores veluddannede og erfarne mountainbike instruktører.