Hotel Fjordgården

Fjordgaarden

Foto: HORESTA
Overnatning
Hoteller
Adresse

Vester Kær 28

6950 Ringkøbing

Kontakt

E-mail:rec@fjordgaarden.dk

Telefon:+45 9732 1400

Hotel Fjordgården ligger et stenkast fra Ringkøbing Fjord og danner en perfekt ramme om et afslappet ophold i det vestjyske – du kan sejle i kajak helt ind i hotellets baghave ad den dejligste å, og er samtidig kun 2 minutters gang fra Ringkøbings gamle, brostensbelagte gader. Vesterhavet og storslåede naturoplevelser er også tæt herpå, ligesom mange attraktioner kan nås på kort tid. Har du lyst til at slappe af efter dagens strabadser kan hotellets subtropiske pool område med jacuzzi og sauna selvfølgelig frit anvendes. Eller du kan bestille tid på Fjordens Wellness og forkæle dig selv med ansigtspleje eller en afslappende spa behandling. Hotel Fjordgården er et moderne 4-stjernet hotel, og dets faciliteter og beliggenhed gør hotellet oplagt til et ophold. Kurser og konferencer kan tilbydes som traditionelle eller dynamiske, se mere på www.dynamichotels.dk
Så uanset om det drejer sig om møder, et restaurantbesøg, miniferier, golfferie, weekendophold eller wellnessophold - så bydes der velkommen på Hotel Fjordgården.

Ringkøbing er en af Danmarks kønne gamle købstæder. Den indre bys huse med røde tegltage og byens gamle brostenbelagte gader danner ramme om et ophold i det vestjyske. Gå en tur tilbage i tiden, imens vægterne synger hver aften i byens gader om sommeren. Her er mange seværdigheder, spændende kirker, herregårde og museer. Lækre golfbaner af international standard. Og der er kun en lille times kørsel til LEGOLAND og Løveparken.

Adresse

Vester Kær 28

6950 Ringkøbing

Facilities

Bar

Egen parkeringsplads

Hund tilladt

Indendørs swimmingpool

Internetadgang

Mødefaciliteter

Spa

WiFi

Kapacitet: Senge (196)

★★★★

HORESTA

Small Danish Hotels

Bed+Bike Sport

Golf Denmark

Wellness Denmark

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Destination Vesterhavet, Hvide Sande