VisitDenmark

Fjordgaarden Kurbad

Fjordgaarden har fokus på god mad, ro, plads til eftertænksomhed, motion, badning og frisk luft. Der tilbydes værelser i moderne stil, gratis wi-fi og hotellet ligger lige ved Vonåen og fjorden.

Der tilbydes bassiner og saunaer i det skønne 1.300 m² store kur- og spabad. Der tilbydes også massage- og andre behandlinger. Der opkræves tillægsgebyr for adgang til spaen.
Adgangskrav for entré er minimum 16 år.

Restauranten byder på natur, tæt på by og fjord, menuer, som varierer med årstiden. I restauranten serveres der morgenmad med både varme og kolde retter. Fra restauranten er der direkte adgang til den store terrasse og med udsigt ud mod vores egen sø og have.

Man kan parkere gratis på overnatningsstedet. Vesterhavet ligger nu 10 minutters kørsel fra hotellet, og kun 7 minutters gågang til bymidten og fjorden.

Kurbad Fjordgaarden
Dyk ned i vores skønne nye kurbad, hvor naturen kommer helt tæt på, når store panoramavinduer trækker både himlen, Vonå og markerne helt ind. Kurbads-afdelingen tilbyder foruden de skønne behandlinger mulighed for at prøve nærværs bassinet, hvor man kan mærke RO og nærvær, eller tag en tur på taget i det opvarmede fjordbassin, hvor du kan mærke den iskolde morgenluft med udsigt til solopgangen over fjorden og Vonå. Tag en tur i vores indendørs kurbadsbassin med ørehængermusik og beroligende lys under vandet. Derudover kan du få mulighed for tosomhed og prøve vores ROforTo, vores kurbadssuite, hvor I får jeres eget rum, og to badekar står klar med forskellige muligheder for at få stimuleret sanserne. Prøv måske et mælkebad eller et c-vitaminboost fyldt med afslapning.