Galleri Visby

Foto: VisitNordvestkysten, Lønstrup
Attraktioner
Gallerier
Galleri Visby i Lønstrup er Nordjyllands største kunsthåndværkergalleri, hvor du kan se udstillinger fra både danske og internationale kunstnere.  
Adresse

Mårup Kirkevej 62, Lønstrup

9800 Hjørring

Kontakt

E-mail:gallerivisby@gmail.com

Telefon:+4598960661

Galleri Visby præsenterer kunst og kunsthåndværk på internationalt niveau fra en række anerkendte kunstnere fra både Danmark og udland. Her finder du værker inden for kategorier som fx. keramik, billedkunst, pileflet, smykker og tekstil. Desuden findes her et udvalg af bjesk fremstillet på lokale urter. Udover galleriets faste kunstnere, præsenteres der ca. 5 gange om året skiftende særudstillinger i den gamle hestestald.

Galleri Visby ligger i forbindelse med keramiker Dorte Visbys værksted i den 200 år gamle lade på Mårupgård. Midt i den storslåede rå natur på kanten af Lønstrup Klint, og med resterne af Mårup Kirke lige udenfor, ligger gården - helt bogstaveligt - på grænsefladen mellem kunst- og kulturbyen Lønstrup, og det imponerende naturlandskab omkring Rubjerg Knude.

Kom og mød os i galleriet. Vi har åbent hele året fra 11-17 hver dag med undtagelse af den 1. januar, 5. juni samt 24., 25. og 26. december.

Du kan læse mere om Galleri Visby og de mange udstillere på www.gallerivisby.dk

 

Adresse

Mårup Kirkevej 62, Lønstrup

9800 Hjørring

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Lønstrup