©  Foto:

Get Outdoor

Afhold fantastiske arrangementer og deltag i aktiviteter i naturen med Get Outdoor, eksperter i Outdoor-liv.

Naturoplevelser og friluftsliv i Naturpark Lillebælt

Hos Get Outdoor får du fantastiske naturoplevelser og outdoor-liv skræddersyet til dit behov. Get Outdoor planlægger og afholder aktiviteter og arrangementer i naturen både til lands og til vands i området omkring Fredericia og Naturpark Lillebælt og på ture længere væk.

Leder du efter et sted at afholde dit næste teambuilding-kursus, polterabend eller fest i det fri, eller leder du efter aktiviteter i naturen, kan den lokale virksomhed Get Outdoor skabe de perfekte rammer for dig. Get Outdoor råder både over udstyr til et hav af forskellige aktiviteter som fx klatring, kajak og mountainbike og sin helt egen Outdoor Camp i naturskønne omgivelser.

Hos Get Outdoor har du det altid sjovt - og måske bliver du også udfordret lidt undervejs!

Drivkraften bag Get Outdoor er at videregive passionen for natur og outdoor-liv og at skabe oplevelser, udvikling og måske endda rykke grænser hos den enkelte og i fællesskab i sikre rammer. Hos Get Outdoor møder du friluftseksperter og outdoor-vejledere, som står klar til at guide og hjælpe jer gennem de mange aktivitetstilbud. Setuppet er professionelt, og vejledere, aktiviteter og grej er sikkerhedsgodkendt til formålet.

Læs meget mere om Get Outdoors DNA og vision her!

Aktiviteter i det fri: Book oplevelser og kurser med Get Outdoor

Get Outdoor tilbyder et væld af ture og kurser med outdoor-tema.

Get Outdoor tilbyder både dagsture og ture med overnatning, altid i naturskønne omgivelser, så du kan opleve naturen omkring dig og med mulighed for at udfordre dig selv. Prøv fx stand-up paddle (SUP) eller book en vandretur, kanotur eller klatretur, eller en af de andre oplevelser, som Get Outdoor tilbyder. Du kan tilmelde dig turene alene, eller med venner eller familie, eller give et gavekort til en oplevelse. 

Hos Get Outdoor har du også mulighed for at booke en lang række kurser, der giver dig en grundigere indføring og oplæring den pågældende outdoor-disciplin. Lær fx de forskellige teknikker til træklatring, bliv fortrolig med mountainbike-kørsel eller tag et kajakkursus. På kurserne undervises du af kyndige vejledere, og har du ikke selv udstyr, er det muligt at tilkøbe udstyrspakker.
Get Outdoors kajakkurser og SUP-kurser giver adgang til certificering hos Dansk Kano- og Kajakforbund.

På Get Outdoors hjemmeside kan du se de mange forskellige ture og kurser, og booke din næste aktivitet.

Du finder praktisk information, adgangskrav og andre oplysninger under den pågældende aktivitet.

 

Outdoor Campen - Fredericias nye outdoor-område

Kun et stenkast fra Fredericia centrum ligger Get Outdoors nye Outdoor Camp. Outdoor Campen er Get Outdoors helt eget outdoor-område med faciliteter til at afholde, fester og selskaber, teambuilding og konferencer, aktivitetsdage eller andre former for outdoor-events.

Outdoor Campen ligger i en nedlagt juletræsplantage og er inddelt i 4 hovedområder: Oasen, Området/baren under tipien, Festteltet og Campens indendørs lokale.

I det afskærmede område Oasen, som ligger ved resterne af en gammel æbleplantage, findes en glamping-shelter med madrasser, strøm og vand, et bålkøkken og et vildmarksbad. Oasens shelter har plads til 10-14 sovende gæster. 

Book Get Outdoors glamping-shelter her!

Området under tipien kan både fungere som opholdssted, bar og som soveområde med plads til 15 sovende gæster. Tipien kan bookes alene eller som supplement til Outdoor Campens festtelt, der kan huse op til 100 personer. Get Outdoor tilbyder forskellige muligheder for opstilling af borde, stole, pallemøbler osv, alt efter arrangementets behov.

Klik her, og læs meget mere om Get Outdoors nye Outdoor Camp og Campens forskellige områder.

Skole-, privat-, og firmaarrangementer hos Get Outdoor

Hos Get Outdoor kan du både afholde dit næste skolearrangement eller ophold, din næste privatfest eller dit næste firmaevent
Alle arrangementer kan tilpasses og skræddersyes alt efter behov og formål, enten hos Get Outdoors egen Outdoor Camp, på de lokationer, hvor Get Outdoor afholder aktiviteter eller på en lokation efter eget valg.

Se mere om mulighederne for dit næste arrangement her!

Lej kajak eller mountainbike og oplev naturen ved Fredericia og Lillebælt

Vil du gerne på kajak- eller mountainbike-tur på egen hånd, kan du leje kajakker og mountainbikes hos Get Outdoor.
Læs mere om henholdsvis kajakudlejning og mountainbikeudlejning og se forslag til ruter via linket.

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#getoutdoordk #visitfredericia