©  Foto:

Glaspuster Anne Flohr

Glaspusteriet Anne Flohr ligger i den lille landsby Lillevorde, på kanten af Lille Vildmose og tæt på Aalborg. 

Kunsthåndværk er en stor del af Anne Flohrs personlighed. Farvesans, fantasi og funktionalitet kommer til udtryk i de flotte glasværker som kunsthåndværkeren skaber. Kunsthåndværket er kvalitetsglas i rustikt tidløst design.

Værksted og forretning er indrettet i en tilbygning til den gamle skole, og her blæser Anne og hendes assistent glas, som sælges fra forretningen og fra mange andre steder i ind- og udland. Det er et åbent værksted, så du kan følge processerne og få en snak med glaspusterne. Du er også velkommen til bare at kigge indenfor og indsnuse atmosfæren.

Annes passion er at lave produkter der er af en kvalitet, så de ikke går af mode i morgen. Kvaliteten ligger både i materialet, men i særdeleshed også i udtrykket. Hun mener at hvis vi omgiver os med smukke ting som glæder os i dagligdagen, skifter vi måske ikke tingene ud så ofte, og det er godt for vores verden.

Anne Flohr laver også hånd- og fodaftryk af børn og babyer, så vil du gerne have et minde eller en personlig gave med hjem fra ferien, så kig forbi værkstedet i Lillevorde. Anne Flohr er udlært glaspuster hos Lene Højlund i Aalborg og startede eget glaspusteri og galleri i 2003.

Læs mere om Anne Flohr nær Aalborg Kyst...