©  Foto:

Glyngøre Camping

Charmende familievenlig campingplads tæt på Limfjorden. På pladsen finder du masser af aktiviteter for både børn og unge, samt du befinder dig tæt på en børnevenlig badestrand.

Glyngøre Camping

Glyngøre Camping er en idyllisk campingplads tæt på Limfjorden, hvor du vil blive budt velkommen af værtsparret Gitte og Henrik samt deres børn.

Ved Glyngøre Camping er der rig mulighed for at nyde deres mange fantastiske faciliteter b.la. en opvarmet overdækket pool, store pladser, legepladser og masser af den autentiske hyggelig stemning af ferie ved Limfjorden. Samtidig ligger Glyngøre stand i gåafstand fra pladsen, hvor du kan bade ved en af Limfjordens bedste børnevenlige badestrande.

 

Muligheder både på og udenfor pladsen

Hvis du gerne vil ud at opleve noget i stedet for at blive og slappe af på pladsen, så ligger den dejlige havneby Glyngøre med dens lystbådehavn, aquapark og et hav af andre aktiviteter lige ved siden af selve campingpladsen, dette giver gæsterne hos Glyngøre Camping masser af lokale oplevelser lige ved hånden.

Vil du dog gøre en tur ud af dagen, så ligger Glyngøre Camping lige op til Sallingsundbroen, som fører videre til øen Mors og alle dens fristelser. Samtidig hvis du kører den modsatte vej, så er der kun 30 min. kørsel til Skive, hvor du også kan udforske Limfjordsområdet deromkring.

Information

For kontakt, åbningstider eller mere information om Glyngøre Camping: Glyngøre Camping