©  Foto:

GoMonkey Odense klatrepark

I GoMonkey elsker vi klatring, sus i maven, udspring, lange svævebaner, at ”bounce”, at løbe, at lege – at have det for villldt. Alt dette kan du hos GoMonkey – og så endda ude i den dejlige natur og oppe i træerne.

At besøge en klatrepark er en fantastisk måde at udforske din lokale skov på. Det er også en fantastisk måde at udforske dine sanser på! De fleste af os har sikkert oplevet et punkt, hvor hjernen siger, her til og ikke længere! Men, det er en fantastisk oplevelse at bryde grænsen, finde det højeste træ i skoven og klatre til tops i det. Det skal dog siges at vi har baner og udfordringer til alle niveauer. Du har altså altid muligheden for at starte din dag stille og roligt og langsomt opbygge mod – og hvem ved? – måske står du når dagen er omme i 15 meters højde og er klar til dit først frie fald.

Vores filosofi i GoMonkey er at naturen skal have det godt! Vi lever af gode og sunde træer og vi bygger ud fra, at naturen har det godt. Træerne skal ikke belastes og derfor bygger/renoverer vi altid med gennemboring. En gennemboring gør at træet lider så lidt skade som overhovedet muligt. Helt konkret vil vævet (som ligger under barken – og er der hvor næring ”suges” op i træet) ikke lide skade og det sikrer at træerne er sunde og raske i mange, mange år frem.

Fra 01.12 - 01.02 er der åbent efter aftale.