©  Foto:

Havnens Café & Isbar

Vi tør godt love, at Havnens Café & Isbar er blandt Danmarks bedste ishuse. Med et kæmpe udvalg af lækker is, lækre caferetter og en uovertruffen placering på havnekajen er det et af de steder, du bare er nødt til at besøge i Juelsminde.  

Byens største udvalg af is og burgere

Havnens Café & Isbar byder på et overflødighedshorn af forfriskende is og spændende caféretter. Nyd dit måltid udendørs ved havnekajen på den livlige lystbådehavn, eller indendørs i det flotte glashus med udsigt til vandet.

Med mere end 50 forskellige is i højsæsonen, og hele 5 burgere på menukortet, er Havnens Café & Isbar det oplagte besøg for is eller lækre saftige burgere.

Her står et veloplagt team af smilende unge mennesker klar til at opfylde ethvert ønske, så ventetiden begrænses til et minimum, også selv om køen kan synes lang på en lun sommeraften. Vidste du forøvrigt at du kan springe køen over på de travle dage ved at benytte vores smarte click & collect -her kan du bestille din is eller mad via mobilen og vente på en sms tikker ind og fortæller dig hvor din bestilling kan afhentes -smart ikk ?

 

Masser af is

Du får et luksusproblem, når du besøger den populære isbod. For hvad skal man egentlig vælge, når der er mere end 50 isvarianter i iskortet. Du kan jo tage den klassiske softice med kakaodrys – eller du kan prøve noget nyt. Måske halv vanilieis / halv jordbæris med jordbærsauce, kokosdrys eller Daim-drys?

Eller du kan prøve den hjemmelavede italienske is – måske med kaffe/chokolade, Limoncello eller Snickers.

Ellers kan du jo også nyde en smoothie.. eller en milkshake… eller en iskaffe… eller…

Uanset hvad, så kan du være sikker på, at det smager fantastisk.

 

Burgere og andet godt!

Det er ikke kun isen, der trækker folk til den travle café. Her tilbydes traditionelle, veltilberedte caféretter som sandwich, nachos, pommes med chili-mayo mv. Derudover byder menukortet på intet mindre end 5 burger-varianter samt en børneburger med eller uden pommes.

Har du bare lyst til at nyde en kop kaffe, fadøl, eller sodavand er der også plads til det, og så lige ved havnekanten, så bliver det ikke bedre

På gensyn hos Havnens Café & Isbar -et slaraffenland for lækkermundene.