Grøn oplevelse
©  Foto:

HimmerLand - konference

Man fornemmer med det samme – den helt særlige sjæl, der omkranser HimmerLand. Som en oase midt i den himmerlandske natur er vi klar til at gøre din mødedag helt speciel.

Vi tilbyder et udvalg af møde- og konferencepakker, og vi tilpasser gerne, så mødet lever op til netop jeres ønsker og behov.

Læs mere om konference i HimmerLand her.

 

Company Day i HimmerLand

Styrk dine samarbejder eller skab succes med dine kolleger i HimmerLand til vores Company Day, hvor enten golf eller padel og netværk går hånd i hånd i fantastiske rammer.

Til Golf Company Day kan du forvente lækker forplejning i eget lokale, skønne golfbaner, turneringsledelse og meget mere.

På banen tilbyder vi forskellige former for forplejning, det kan være en kørende baneservice, hvor I selv kan vælge at køre rundt, ellers gør vi også gerne den del for jer. Vi tilbyder også servering fra vores Halfway Houses, som er smukt placeret på banerne.

Til padel Company Day kan I forvente sved på panden, godt humør og højt til loftet. Her kan I styrke jeres samarbejde og pleje netværket på vores Adidas-certificerede padelbaner – både inden- og udendørs.

Vi sikrer et vellykket arrangement til både store og små grupper og skræddersyer jeres Company Day ud fra jeres ønsker og behov og niveauet til enten Golf eller Padel tilpasses til jeres niveau.

Læs mere om Company Day I HimmerLand her.