©  Foto:

Hjarnø Kartofler

Friske, nyopgravede kartofler fra Hjarnø er noget ganske særligt. Når du besøger den lille ø i Horsens Fjord, bør du unde dig selv at købe en pose med hjem til aftensmaden. Hjarnø Kartofler tilbyder et lokalt og autentisk produkt af høj kvalitet.

Spiseligt guld i den frodige muld

Om sommeren er der er ikke noget bedre end friske, nye kartofler – kogt med havsalt og en kvist løvstikke. På Hjarnø er der gode vilkår for både kartoffel- grønsags- og frugtproduktion. Produkterne vokser sig sunde og smagfulde i den frodige jord tæt ved havet. Når du køber Hjarnø Produkter, er du sikret et godt kvalitetsprodukt, dyrket med traditioner og godt håndværk.

 

Hjarnø produkter kan også købes på fastlandet

Hjarnø produkter fra brdr. Jensen køres alle ugens dage i sæsonen – også søndag – til fastlandet til lokale købmænd og brugser samt til flere handelssteder både på Juelsmindehalvøen og i Horsens.

Hvis du vil have oplyst den nærmeste forhandler, er du velkommen til at kontakte Jens Jørren på 75 68 32 10 eller 27 73 00 03.

 

Besøg Hjarnø

Hjarnø ligger i indsejlingen til Horsens Fjord, kun fem minutters færgesejlads fra havnebyen Snaptun. Hjarnø byder på smuk natur og en unik østemning, selv om øen ligger ganske tæt på fastlandet. Kartoffelsæsonen starter typisk i maj og løber nogle måneder frem, og i denne periode myldrer det med liv på Hjarnø, hvor turister oplever den særlige, fredelige atmosfære, der kendetegner øen. Og når du alligevel besøger øen, hvorfor så ikke krydre dit besøg på øen med at tage en velsmagende lokal souvenir med hjem?

Du kan læse mere om Hjarnø på denne side.