Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Alexandra

Hotel Alexandra er muligvis det eneste hotel, med en så unik og stor samling af danske møbler fra midten af århundredet. Lige i centrum af København, kun få skridt fra Tivoli og Strøget og på hjørnet af Rådhuspladsen finder du Hotel Alexandra.

Gennem de seneste år har hotellet samlet en stor samling af de verdensberømte, danske vintagemøbler fra midten af det 21. århundrede, så når man træder ind i lobbyen, er det som at træde ind i fortiden.

De 61 værelser og lobbyen er alle indrettet, som man boede i 50'erne og 60'erne. Om aftenen kan du sætte din yndlingsplade på eller studere en af designerbøgerne fra lobbybiblioteket, mens vi serverer dig et gratis glas vin.

Når du træder ind på Hotel Alexandra, bliver du med det samme taget tilbage til dansk designs guldalder. Hotellets 61 værelser er indrettet med en særligt udvalgt samling af dansk design, og du kan være sikker på at finde noget fra din favoritdesigner.

Møblerne giver dig sammen med tapeterne, tekstilerne og alle detaljerne en oplevelse af at bo som en sand designconnaisseur i 50’erne og 60’erne. Hotellet er beliggende ved Rådhuspladsen, Tivoli og shopping gaden Strøget, så det er en perfekt base at opleve Københavns attraktioner fra. Når du bor på Hotel Alexandra kan du spise morgenmad i restauranten beliggende på hotellet.