Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel GSH (Green Solution House)

Hotel GSH

Tænker du grønt...?
...så skal du bo på Hotel GSH - Green Solution House. Her bliver du budt velkommen med en verden af banebrydende grønne løsninger til glæde for naturen. Men det er ikke bare de grønne løsninger, som giver dig en skøn ferie på Hotel GSH. Du skal også glæde dig til:

Den lækre mad - også for dronninger
Da Dronning Margrethe i august 2017 besøgte Bornholm valgte hun selvfølgelig at spise på Hotel GSH. Og det er ikke kun Dronning Margrethe, som er glad for den lækre mad på Hotel GSH. I 2016 var Hotel GSH nomineret af Den Danske Spiseguide som "Årets bo- og spisested". I marts 2016 skrev madmagasinet Gastro "Det æstetiske og det smagsmæssige kæmper om toppointene. Green Solution House er for alvor indtrådt i Bornholms Hall of Fame af fantastiske spisesteder".

Restaurant GSH har desværre kun åben i forbindelse med selskaber, møder og konferencer. Hvis du vil spise á la carte, anbefaler vi restauranterne på Griffen Spahotel eller Fredensborg Badehotel

Den skønne beliggenhed
Hotel GSH ligger skønt på Strandvejen i Rønne - midt mellem by, skov og strand. Efter en lækker middag i restauranten kan du gå med din eneste-ene ad skovstien til stranden. Stik tæerne i det varme sand. Nyd solnedgangen. Mærk smilet på jeres læber. Hotel GSHs store park byder dig velkommen med en skøn ro - og ved aftentid ser du ofte rådyr og harer i parken.

De store og gode værelser
Du bliver budt velkommen af store og godt indrettede værelser. Nyindrettede med møbler fra Skagerak og lamper fra Bay & Storm.

Spabad og sauna - Hotel GSH
Hotel GSHs nye tagterrasse byder på spabad og sauna, som du som gæst gratis kan nyde. Disse faciliteter er kun tilgængelige for overnattende gæster på Hotel GSH. For at benytte spabadet og saunaen skal du være fyldt 16 år. Tidsbestilling er nødvendig og kan ske i receptionen på hotellet.

Kronprins Frederik og de grønne løsninger
Selv om at du ikke har teknisk interesse, kan du ikke undgå at blive imponeret over Hotel GSHs grønne løsninger. Solceller skaber strøm til hotellet. Planter, tæpper og gardiner renser luften. Vinduerne maksimerer lysindtaget. Alger renser spildevandet. Køkkenaffald bliver omdannet til muld, som bruges i hotellets køkkenhave. I den parklignende have kommer rådyr, harer og kaniner. Havens blomster og planter er nøje afstemt for at skabe optimal biodiversitet. Bier sørger for bestøvning - og honning til jeres morgenbord. Kronprins Frederik var så imponeret over hotellet, at han i 2015 var med til åbningen af Hotel GSH. Hotellet blev samme år kåret som årets byggeri i Danmark. Og i 2016 fik Hotel GSH EU's miljøpris.

Gratis cykelleje

Fredensborg Badehotel ligger lige ved Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier. Lån en gratis cykel i receptionen og tag på tur i det smukke landskab.

Parkeringsplads og ladestander til el-biler

Du kan selvfølgelig parkere gratis på hotellets parkeringsplads, og hvis du har el-bil, har du mulighed for at oplade i hotellets ladestandere.