Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Villa Provence

Hotel Villa Provence er en lille oase fyldt med atmosfære midt i hjertet af Aarhus. Alle 35 værelser og 4 suiter er indrettet individuelt i provencalsk stil, og giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige af fransk stemning blandet med den nordiske kultur.

Villa Provence er et boutiquehotel og en lille atmosfærefyldt fransk oase midt i hjertet af Aarhus. Her kan du vælge at bo i luksuriøse suiter med eget badekar, i superiorværelser, dobbeltværelse eller i enkeltværelse. 

Hotel Villa Provence blev igen kåret som “Travellers Choise” på Tripadvisor i 2022.

Lækker morgenmad i charmerende rammer

Du tjekker ind hos Villa Provence i den hyggelige lounge, hvor du også kan nyde en varm espresso eller en kold pastis. I caféen kan du starte dagen ud med en velsmagende morgenmad, der giver dig en god start på dagen. 

Hyggelig gårdhave

Den unikke brostensbelagte gårdhave med en rislende fontæne og høje lindetræer er det perfekte sted til et glas køligt vin eller en aperitif. Villa Provence har privat parkering og fri trådløst internet.

Det Økologiske Spisemærke

Hotel Villa Provence har fået tildelt Det Økologiske Spisemærke i Sølv af Fødevarestyrelsen. Det betyder, at 60-90% af alle hotellets føde- og drikkevarer er økologiske.

Se, hvad andre deler på Instagram

#villaprovence #visitaarhus #visitaarhusregion