©  Foto:

Hou Strandcamping

Hos Hou Strandcamping har du en hyggelig og intim ramme om campingferien ved den jyske østkyst. Med en flot sandstrand og nærheden til Hous aktiviteter og færger, kan du se frem til et dejligt ophold ved den charmerende Odderkyst.

Lille campingplads – stor oplevelse

I udkanten af havnebyen Hou ligger denne lille, men velfungerende campingplads ud til en dejlig sandstrand. Hou Strandcamping er ubemandet – her er der hverken reception eller butik, men høflig og simpel selvbetjening. Til gengæld får du moderne og gode faciliteter. Oplevelsen hos Hou Strandcamping er fredelig og intim. Naturen og havet har du lige i baghaven – og indenfor bommene er der stilhed.

 

Klassisk campingplads med hyggen i centrum

Alle med egen campingvogn, autocamper eller telt kan overnatte på pladsen. Derudover har man tre dejlige, lyse lejligheder til rådighed til leje.

Faciliteterne har fået en ordentlig overhaling og fremstår moderne og indbydende i lyse farver. I servicebygningen finder du nyt køkken, nye badefaciliteter og en ny hyggestue.

Derudover er der en dejlig legeplads, multibane og hoppepude, så familiens yngste kan holde sig beskæftiget.

Og i den store grill-pavillon kan I nyde aftensmaden i skønne rammer.

Pladsen ligger helt ned til stranden. Ved campingpladsen er der badebro og mulighed for at spille beachvolley.

 

Tæt på områdets oplevelser

Fra pladsen skal du kun gå cirka 500 meter ad stranden for at komme ind til færge- og lystbådehavnen i Hou. Her kan du nyde et måltid mad eller en kold is i solen. Der ligger også et supermarked, hvor du kan få klaret dagligvareindkøbene. Fra Hou går der færger til både Tunø og Samsø. Der er således gode muligheder for at udforske det Østjyske Øhav med Hou Strandcamping som base.

Ganske tæt på pladsen ligger svømmehallen Vandhalla, som blandt andet har en 90 meter lang vandrutsjebane.

I kort køreafstand fra Hou ligger de store østjyske attraktioner og spændende kulturbyer som Horsens og Aarhus. Kun få kilometer derfra ligger Odder, som byder på en overraskende spændende bymidte med mange butikker og spisesteder.

 

Book dit ophold

Der er stor efterspørgsel på pladserne hos Hou Strandcamping. Book dit ophold her før det er for sent