©  Foto:

Hvidbjerg Strand Feriepark

Hvidbjerg Strand Feriepark ligger på kanten af Danmarks smukkeste strand. Smut gennem klitterne og dyp tæerne i det varme, bløde Vesterhav. Løb ud fra stranden, eller spring i det klare, glimtende dyb fra den lange badebro.

Byg sandslotte, saml rav, løb om kap. Mærk vindsus og smag saltvand. Når mørket falder på, lyser en million blinkende stjerner og hyggelige bål på stranden.

Hvidbjerg Strand Feriepark er Danmarks eneste seksstjernede Campingplads og er i øvrigt tildelt ADAC-prisen "Superplatz 2022" med topudmærkelsen 5 stjerner og anbefales af ANWB.

Her er fyldt med oaser. Du kan slikke sol bag en duftende hybenbusk. Kæmpe om bolden på fodboldbanen. Spise en is på en af de mange bænke rundt omkring. Trave en tur og få (måske) nye venner. Smide en fiskesnøre i søen. Smile og grine på de mange legepladser. Hoppe på trampoliner, grave i sand, køre på mooncars eller finde familiens mester på minigolfbanen.

Her er adgang til Play City med Legeland og Trampolincenter, for alle vores gæster og dagligt kan du besøge Badelandet med flere bassiner, rutsjebaner og sjove aktiviteter.

Ligesom der er masser af muligheder for at handle ved både købmand, bager og fiskemand. Vil du hellere spise ude, er der Restaurant Hvidbjerg, Pizzeria Monte Bianco og Høfde4 og er du bare lækkersulten er der Ishus og Snack Bar i Play City.

Hvidbjerg Strand Feriepark tilbyder fx camping med egen spa og så bliver camping næppe mere luksuriøst! De råder også over 5 stk XL luksuspladser, der foruden det private badeværelse, nu også frister med privat spa og terrasse med lækre lounge møbler. Her er plads til 2 campingvogne og vi tør godt sige, at du ikke skal vente for længe med at reservere din ferie.

Hvidbjerg Strand Feriepark er meget mere end camping, stedet har også: