©  Foto:

Restaurant Høfde4

Ved Hvidbjerg Strandhotel og tæt på Vestkystens eneste badebro finder du et moderne og lækkert brasserie med navnet Høfde4.

Når du besøger Høfde4 kommer Vesterhavet helt tæt på. Restauranten ligger i første klitrække, og du kan næsten røre ved det hvide sand fra restaurantens terrasse. Høfde4 har skabt et brasserie i strandlivets afslappede ånd, hvor alle er velkomne. Her er en hyggelig og varm atmosfære, der emmer af ferie og frihed, og du kan forvente høj gastronomisk kvalitet. Den stråtækte restaurant sætter den perfekte ramme for hyggeligt samvær.

Maden er inspireret af det franske og nordiske køkken med det formål at forkæle vores gæster med god mad af de allerbedste og – allerhelst – lokale råvarer defineret af årstiden. På Høfde4 kan du både nyde din morgenmad, frokost og aftensmad – eller måske bare en snack eller en forfriskning i løbet af dagen.

Hvad er for eksempel mere oplagt end at nyde et glas vin eller en kop kaffe på terrassen, når det danske vejr viser sig fra sin gode side?

Book dit bord på tlf. +45 7527 9089 eller på www.hoefde4.dk.

Hvis du gerne vil gøre dit bryllup, firmaets julefrokost eller måske en rund fødselsdag til noget ekstra særligt, så hold den ved Vesterhavets kant på Høfde4.

Firma arrangementer – halv- og heldagsmøder med og uden overnatning kan vi også hjælpe med. Ring og hør mere på +45 7527 9089.