Grøn oplevelse
©  Foto:

Jørgensens Hotels vinbar og vinbutik

Jørgensens Hotels vinbar er et nyt samlingspunkt for horsensianere og tilrejsende gæster, som vil nyde en hyggelig stund i den historiske bygning. Du kan blandt andet få vin, cocktails eller snacks. Her kan du blandt andet nyde vin, cocktails, øl og et stort udvalg af snacks. I den flotte tilstødende vinbutik kan du desuden finde den helt rigtige gave eller vin til dit næste middagsselskab. 

En hyggelig vinbar i historiske omgivelser

Du finder vinbaren i palæets smukke stuer, med udsigt over Søndergade, hvor byens borgere og hotellets gæster kan mødes til et glas vin, en øl, en kop kaffe eller en af de fantastiske signaturcocktails.

Der er også mulighed for at slappe af i de store bløde sofaer eller at beundre kunsten på vægge og lofter, der virkelig kommer til deres ret efter den omfattende renovering af hotellet.

Den alsidige barmenu byder blandt andet på charcuteri, nødder, oliven, østers og trøffelfritter.

En bar skabt med hjertet – i hjertet af byen.

 

Tag vinen med hjem

I de tilstødende lokaler ligger hotellets vinbutik, der er stedet, hvor du kan købe en flaske hverdagsvin eller en exceptionel god flaske til en særlig anledning.

Det er også stedet, hvor du kan få hjælp og vejledning inden for vinens verden. Du kan ofte få lov til at smage på vinen før køb, og du har fuld frihed til at gå rundt og snuse til både vinen og atmosfæren i de smukke rammer, der kan huse mere end 3.500 flasker.

Vinbutikken afholder jævnligt vinsmagninger samt gin-, rom- og champagnesmagning.

En hyggelig butik midt i det smukke Lichtenbergske palæ.