©  Foto:

Københoved Skov, primitiv overnatning

Københoved Skov er bl.a. primitiv overnatningssted med to store shelters med udsigt til egen sø. 

Vågn op til fuglekoret, kig rådyret i øjnene, når du står op - måske er der også en padde, der kigger på. Vores sted ligger omkranset af skov, men alligevel åbent. Man kan slå sit eget telt op eller man kan leje sig ind i en af vore shelters og ved større grupper, er der også mulighed for at sove i tipitelt. Her er god læ.

Der er adgang til et handicaptoilet og bruser. Københoved skov ligger ca. 2 km vest for Københoved og Hærvejens cykelrute. Kommer du vandrende skal du ved Frihedsbroen fortsætte op ad Frihedsvej og gennem landsbyen Københoved. 

Har du hesten med, så har vi en indhegning med saftigt grønt græs og mulighed for vand. Andet foder skal du selv medbringe. Indhegningen ligger lige overfor vores stuehus. Det koster 90 kr. pr. nat pr. hest.

Københoved Skov er et større skovområde, som er gammel fredsskov, og kendt for en bestand af rovfugle såsom duehøg og musvåge. Der er flere afmærkede stier i området omkring Københoved Skov Overnatning, så det er muligt at opleve den flotte natur helt tæt på.

Afstande
Hærvejens vandrerute 4,6 km (målt fra Frihedsbroen ved Kongenåen. Følg Frihedsvej mod syd og til højre gennem landsbyen Københoved og ud af Københoved Skovvej). 
Hærvejens cykelrute 2 km