©  Foto:

Korsør Lystbådehavn

Velkommen til Korsør Lystbådehavn, der er en af de mest centralt beliggende havne i Danmark. Tæt ved det sydfynske øhav og Smålandsfarvandet, midtvejs mellem de nordlige og sydlige danske farvande, og nærmeste nabo til den store og imponerende Storebæltsbro.

Korsør lystbådehavn er en moderne marina med alle de faciliteter, der skal til for at gøre opholdet for fastliggere og gæster i såvel båd som autocamper til en behagelig oplevelse. Korsør Lystbådehavn er i øvrigt foregangshavn med hensyn til sikkerhed i lystbådehavne.

Position: 55.19.7N 11.07.8E - Med sine gode bus- og togforbindelser er Korsør derfor en optimal anløbshavn for et besøg på Sjælland eller Fyn. Med Korsør som udgangspunkt har man mange spændende sejlmål inden for en radius af 30 sømil. Havnen er absolut et besøg værd, ikke alene fra vandsiden men også fra landsiden.

I tilslutning til lystbådehavnen findes en dejlig badestrand med badebro og rent vand samt restaurant med lette frokostretter og gourmetoplevelser. 

Faciliteter til rådighed: 450 pladser ved seks broer, alle med el, lys og vand; Fine toilet- og badeforhold; egen dieselstander med automat; Søjlekran, som kan søsætte både op til en vægt af ca. 20 tons; mastekran; tæt ved alle nødvendige værksteds- og forsyningsvirksomheder desuden legplads, grillpladser samt gratis cykeludlejning.