©  Foto:

Krogs Fiskerestaurant

Velkommen til en af Københavns ældste og smukkeste restauranter.

I 1910 øjnede Christian Krog(h) en oplagt mulighed og åbnede en fiskerestaurant på Gammel Strand; lige dér, hvor fiskekonerne stod og solgte dagens friske fangst. Han entrerede med de bedste kunstnere og arkitekter i byen, og skabte dermed de smukkest tænkelige rammer for den gode spise-oplevelse. Meget vand er siden løbet i Holmens Kanal og med forskellige folk ved roret har Krogs også ændret sig; fra folkelig fiske-spiseri til en periode som fornem restaurant for den rigeste – og kongelige – klasse. Og mange anekdoter har igennem årene knyttet sig til den kendte restaurant.

Vi viderefører stolt traditionen fra Christian Krog(h), for vi anerkender hvor sjældent og vigtigt et sted som Krogs er … En levende storby skal udvikle​ sig​, og det gør​​ København ​netop​ med nye bydele, metrobyggeri og ​grønne tiltag​. Men ​en storby​ har også behov for holdepunkter som Krogs for at bevare sin identitet og charme. Det er vores mål at bevare og styrke Krogs som sådan et holdepunkt i hjertet af København.

Vi glæder os til at byde velkommen til alle, der har appetit på byens bedste, friske fisk – serveret i unikke omgivelser.