©  Foto:

Krolf hos Café Alrø

Café Alrø er nok mest kendt for deres kæmpetarteletter og deres finurlige kunst. Men faktisk har de også en fin krolfbane, hvor I kan tage en dyst i forbindelse med spisning i den populære café.

Sjov familieaktivitet på Alrø

Café Alrø er landskendte for deres kæmpetarteletter, der lokker folk til fra vid og fjern. Men et besøg hos Café Alrø skal være en oplevelse, som er mere end bare tarteletter. Derfor har indehaverne lavet en krolf-bane på en mark i forbindelse med caféen. Så tag familien med til Alrø, og kombiner et lækkert måltid mad med et sjovt spil i skønne omgivelser.

 

Om krolf

Krolf er en sjov og begyndervenlig aktivitet med overskuelige regler, hvor det handler om præcision. Sporten er en kombination af golf og krocket som du måske kender hjemme fra haven. Man benytter udstyr (kølle og kugle) fra krocket, men målet er, at få kuglen ned i et hul.

Krolfbanen hos Café Alrø ligger på en velplejet græsplæne. Fra banen er der en fin udsigt over marker og Horsens Fjord.

Det tager cirka en halv time at gå en runde på banen, afhængig af selskabets størrelse. Der kan lånes udstyr til krolf i caféen i forbindelse med spisning.

 

Om Café Alrø

Café Alrø har et simpelt, men populært menukort med fokus på deres berømte tarteletter. Stedet er velbesøgt, og det anbefales derfor at bestille bord i god tid.

Alrø ligger i Horsens Fjord, og er landfast med nordsiden af fjorden via en dæmning. Du kan finde inspiration til oplevelser på Alrø på denne side.