©  Foto:

KUBEN

Midt på Danmarks bredeste gågade ligger denne kube af glas, som fungerer som byens bylivshus. Her kan du opleve udstillinger, kunst, koncerter, workshops og meget mere.

Byens gennemsigtige kulturhus

På byens mest centrale placering, midt på livlige Søndergade, ligger dette kulturhus, hvor du kan kigge ind helt uden at gå indenfor. KUBEN er en 6x6x6 meter stor, gennemsigtig kube, som fungerer som for en lang række kulturoplevelser i midtbyen. Året rundt bruges den til koncerter, teater, øvesal og udstillinger for byens kultur-, idræts- og foreningsliv. KUBEN er med til at skabe liv i midtbyen. Her kan du tit opleve noget nyt, når du kommer forbi på shopping-turen. Fordyb dig i plancher og udstillinger, beundr live-teaterforestillinger, snak med turistguiderne eller kom i julestemning i december.

 

Kan bruges af alle

KUBEN er offentlig tilgængelig og kan bruges af alle så længe at du behandler den og omgivelserne med respekt og omtanke ved f.eks. at holde lydniveau på et ansvarligt niveau og sørge for at den og området omkring holdes pænt og ryddet.

Har du mon et arrangement eller en udstilling som du gerne vil præsentere i KUBEN? Så kontakt MÆRK Byen på maerkbyen@horsens.dk eller på 23 37 22 03.

 

Om MÆRK Byen

MÆRK Byen er Horsens Kommunes bylivsindsats. De er sat i verden for at få flere til at skabe kulturelle aktiviteter i byrummet, så Horsens bymidte forbliver et levende og spændende sted at være. MÆRK Byen afholder jævnligt selv events i KUBEN samt på flere andre lokationer i byen, herunder Langelinie. Det er også MÆRK Byen, som står bag de mange gavlmalerier i centrum samt forfester til de store stadionkoncerter, som har sat Horsens på landkortet.

 

Hold øje med Facebook

MÆRK Byen’s Facebook-side kan du holde dig opdateret om kommende events i KUBEN og i resten af midtbyen.