©  Foto:

Kurser ved havet på Refugium Smidstrup Strand - Natur, stilhed og forandring

 På det atmosfærefyldte refugium i Smidstrup er der en helt unik mulighed afvikle private kurser, møder og retræter. Den store naturgrund, stilheden og havet lige uden for døren giver en enestående lejlighed til at inddrage naturen som et element i dit ophold.

Det idylliske Refugium Smidstrup Strand er det lille kursussted med plads til de store tanker.

Med sin unikke placering på Nordsjællands kyst samt direkte adgang til stranden og havet er refugiet det perfekte valg, når der skal afholdes møder/kurser eller retræter for grupper på 12 til 22 deltagere.

I 108 år har Refugium Smidstrup Strand været retrætested, så det er stedet med fred og ro til det du kom for. Skuldrene sænkes allerede på vej ned til refugiet og du mærker hurtigt ånden over stedet. Lokalerne med udsigt til havet, oasen mellem værelserne og den lille strandkirke giver det rette element til fordybelse og fokus på jeres arbejdsopgaver. Bestilte kurser skal være på minimum 12 personer – og er I 18 personer, så er I alene på stedet.

Lokalerne

  • Udsigten: Med udsigt til havet – er en konferencedel til 22 personer og en hyggedel med sofastole, hvor der enten kan laves gruppearbejde eller holdes kaffepauser.
  • Birkestuen: Mindre mødelokale med god plads til 10 personer. Derudover er der 2 mindre grupperum i hovedhuset til hver 4-5 personer.
  • Strandkirken: Refugiets lille trækirke er åbent for alle gæster for stilhed, andagter og eftertanke. I sommerperioden afholdes stemningsfulde aftengudstjenester med efterfølgende hyggeligt samvær og kaffe. Kirken kan tage op til 50 personer – og den kan bruges til foredrag, kirkerum og stillerum.

Faciliteter

  • Største mødelokale: 36 m2.
  • Antal grupperum: 3 stk.
  • AV-udstyr: projektor, lærred, flipover og whiteboard.
  • Udstillingsareal: 60 m2.
  • Antal mødelokaler: 1 x 24 prs. og 1 x 10 pers.
  • Max kapacitet: 24 personer.
  • Antal hotelværelser: 22 stk. 

Sov godt

Refugium Smidstrup Strand har 22 værelser. 18 enkeltværelser og 4 dobbeltværelser. Alle værelser er lyse og velindrettede med egen indgang fra overdækket søjlegang. Alle værelser har toilet, bad samt udgang til egen lille terrasse. Strandplantage med mulighed for vandreture ad smukke stisystemer og med direkte adgang til badestrand.

Det kan du glæde dig til

Der kan vælges mellem kursusmad, vegetarmad med fisk eller vegetarmad til hele holdet. Der lægges vægt på at maden er let, ellers bliver det for tungt at være på kursus. De gør meget ud af at efterleve behovet og forventningerne. Du kan selvfølgelig opgradere menuen for en merpris, fx med kød eller 3-retter.

Det helt særlige hos Refugium Smidstrup Strand

Der er få ansatte, som følger jer hele vejen. Det gør, at refugiets gæster kommer igen og igen, da medarbejderne ved, hvordan gæsterne ønsker det. Medarbejderne sætter en ære i, at det hele skal fungere – og alle voksne på stedet er faglærte.

Brug omgivelserne

Havbad – hele året: gå gennem naturgrunden til stranden. Gilbjergstien til Gilleleje – med Søren Kirkegaard stenen. Der kan arrangeres yoga, meditation, massage, gospelsang eller vinsmagning.