Lærkehøj Bed & Breakfast

Foto: Lone Høst
Overnatning
Privat overnatning
Lærkehøj Bed & Breakfast består af en helt ny lejlighed i selvstændig bolig på lille gård på toppen af Mols Bjerge, lige udenfor den hyggelige lille landsby Agri.  
Adresse

Agri Bavnehøjvej 6

8420 Knebel

Lejligheden

Lejligheden er på 54 m2 og er ideel til fire personer men rummer fint fem. Der er fin udsigt til de omkringliggende folde og Mols Bjerges højeste punkt, Agri Bavnehøj. Her starter rideruter, vandreruter og mange mountainbike spor. Man kan fint medbringe sin egen hest, men andre dyr skal helst blive hjemme af hensyn til gårdens dyr. Ture med guide kan tilbydes.
Boligen er selvstændig fra selve gårdhuset. Udover den selvstændige bolig har man også adgang til en have.

Værd at vide området

I Knebel by som er 3 km ned ad bakken er der en Sparkøbmand, et apoteksudsalg, lægehus, motionscenter med fysioterapeuter mm. I Vrinners, ca. 2 km væk, er der en DagliBrugs med OK tankstation.

På 10 min kan man gå til toppen af Agri Bavnehøj, det højeste punkt i Mols Bjerge, hvor der er en fantastisk udsigt. Herfra kan man øjne de højeste høje på Mols, samt se til Ebeltoft, Aarhus, og på klare dage Nordspidsen af Samsø. Fra de gamle gravhøje Stabelhøjene, som er i kort gå afstand, kan man også nyde en fantastisk udsigt over Kaløvig og Århus bugten.

Ebeltoft ligger 12 km væk, med Glasmuseet, Fregatten Jylland, Det Gamle Rådhus osv. Meget hyggelig gammel købstad, hvor der også er rig mulighed for større dagligvareindkøb, ligesom der er i Rønde, 10 km væk.
Der er naturligvis også fantastiske strande indenfor 10-15 min kørsel, da havet stort set er til alle sider.

Adresse

Agri Bavnehøjvej 6

8420 Knebel

Facilities

WiFi

Parkering

Have

Køkken

Eget bad

Egen indgang

Opholdsstue

Rygning forbudt

Håndklæder/linned inkluderet i prisen

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland