©  Foto:

Lærkehøj Bed & Breakfast

Lærkehøj Bed & Breakfast består af en lejlighed i selvstændig bolig på en lille gård. Gården ligger på toppen af Mols Bjerge, lige udenfor den hyggelige lille landsby Agri.

 

Lejlighed med udsigt til nationalparken

Lejligheden på Lærkehøj Bed & Breakfast er på 54 m2 og er ideel til fire personer men rummer jer også fint, hvis I er fem. Fra lejligheden har I en fin udsigt til de omkringliggende folde og Mols Bjerges højeste punkt, Agri Bavnehøj. Herfra starter rideruter, vandreruter og mange mountainbike spor. Boligen er selvstændig fra selve gårdhuset og har også egen adgang til en have.

Oplevelser i området

I Knebel by som er 3 km ned ad bakken er der en Sparkøbmand, et apoteksudsalg, lægehus, motionscenter med fysioterapeuter mm. I Vrinners, ca. 2 km væk, finder I også en DagliBrugs med OK tankstation.

På 10 min kan I gå til toppen af Agri Bavnehøj, det højeste punkt i Mols Bjerge, hvorfra I har en fantastisk udsigt. Herfra kan I øjne de højeste høje på Mols, samt se til Ebeltoft, Aarhus og, på klare dage, Nordspidsen af Samsø. 

Ebeltoft ligger kun 12 km væk, med Glasmuseet, Fregatten Jylland, Det Gamle Rådhus og den hyggelige gågade.

Ikke mindst finder I flere gode strande inden for 10-15 minutters kørsel, da havet er til stort set alle sider af området.

#visitdjursland #visitaarhusregionen