©  Foto:

Lemvig Strand Camping - DK Camp

Lemvig Strand Camping ligger ved den smukke Limfjord kun 50 meter fra badestranden. Her er der udover en badebro også en surfskole, lystbådehavn og flere gode vandrestier. Deer også mulighed at plukke dine egne østers og blåmuslinger, og nyde den skønne vestjyske natur.

Lemvig Strand Camping er stedet for den alsidige familie. Her har du nemlig muligheden for at komme ud og være aktiv i den skønne og afstressende natur, hvor du har nogle af de bedste muligheder for at dyrke vandsport, såsom kajak, windsurfing og SUP. Vil du hellere læse en god bog og drikke et glas rødvin, mens du slapper af og nyder livet, er der også plads til det. 

På pladsen er der flotte og rene familie-, spabade- og puslerum, børneafdeling, 2 tv-stuer, møntvask, stort fælles telt og massagestol.  

Lemvig Strand Camping garanterer altid godt badevejr i den store svømmehal med børnebassin, spa, tyrkisk bad og sauna. Der er også mulighed for at boltre sig på legepladsen, på beachvolleybanen eller boldbanen. I spillerummet kan familien hygge sig med at spille pool, bordfodbold eller air-hockey. 

Kun 2 km fra Lemvig Strand Camping ligger den charmerende by Lemvig. Her finder du spisesteder for enhver smag, gode butikker og flere kulturelle begivenheder. 

Snyd ikke dig selv for en tur til Vesterhavet eller en skovtur i KlosterhedenHvis du gerne vil spille golf, er det et must at prøve Lemvig Golfbanen som kun ligger 900 meter fra Lemvig Strand Camping.  

Forslag til flere oplevelser for hele familien: JyllandsAkvariet, Kystcentret, Sea War Museum, Sneglehuset, B&O Museet, Mønsted Kalkgruber og Hjerl Hede.