©  Foto:

Lokale smagsoplevelser i Meny Rønde

Hos Meny Rønde kan du købe mange lokale specialiteter fra hele Djursland. Det er det eneste sted i Danmark, du kan købe skov-kvæg fra Nationalpark Mols Bjerge.

Lokalt kød fra Mols Bjerge

I Nationalpark Mols Bjerge græsser kvæg og får. De plejer naturen i Nationalparken samtidig med, at de spiser græs, urter, buske og træfrugter, der bidrager til velsmagende og karakteristisk kød. Kvæget bliver slagtet lokalt og pakket hos MENY i Rønde. 

Meny i Rønde er de eneste i Danmark, der må sælge skov-kvæg fra Nationalpark Mols Bjerge. Hver uge får de leveret kød fra det smagfulde kvæg, som efter en nænsom og omhyggelig udskæring af deres egen slagter bliver modnet i ca. 16 dage, for at give kødet optimal mørhed. Deres slagter fremstiller også spegepølser og frankfurtere af skovkvæget. De smager himmelsk!

Du kan også købe mange andre lokale specialiteter i Meny Rønde - prøv f.eks. øl og sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri og frugt fra lokale avlere.

Stor ekspertise

Grundet deres mange afdelinger der alle har ekspertise på netop deres område og i netop de varer, de sælger, gør Meny i Rønde til en helt speciel købmandsbutik. Det er et stort supermarked med masser af tilbud og lave priser på et bredt udvalg. Derfor er der ikke det, de ikke kan klare, og de er altid parate til at hjælpe alle deres kunder med hvad end, de ønsker. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#menyrønde #visitdjursland #visitaarhusregion