©  Foto:

Lynæs Surfcenter: Naturnære mødefaciliteter ved havet

Lynæs Surfcenter byder på mødefacilitering i æstetiske rammer, med lokale råvarer og rolige omgivelser tæt på naturen - kun en time fra København.

Havet ligger som en stor legeplads i baghaven, og stranden ligeså, så der er rig mulighed for at pifte dagen op med både aktiviteter på land og vand eller en overnatning med udsigt til bølgen blå!

Lokalerne

Møder i Lynæs foregår typisk på Lynæs Madbar hvor både små og store møder / konferencer fra 10-120 personer huses. Her er alt udstyr; fremvisningsskærm, højttalersystem og whiteboards. Stilen på Madbaren er i tråd med Strandbaren, hvor du bliver mødt af farver, boheme lamper og så siger udsigten over Lynæs Havn sig selv!

Det store lokale har et loungeområde, hvor man kan holde en pause i det bløde og varme sig på de koldere dage foran pejsen. Det mindste lokale er i forbindelse med baren, og egner sig godt til et stående møde / reception. Begge lokaler har udgang til terrasse, så man kan trække frisk luft imellem de faglige indslag.

En oplagt afslutning på en mødedag sker under halvtaget på strandbaren, hvor I kan nyde en kold mikrobryg eller en farverig drink. I løbet af foråret 2024 præsenteres et nyt lokale, som er et orangeri på terrassen - perfekt til mindre grupper op til 12 personer.

Faciliteter

 • Største møderum - Nordsiden 80 kvm.
 • AV-udstyr - Ja
 • Udstillingsareal - ca. 20 kvm.
 • Antal mødelokaler - 2 stk.
 • Antal personer i største - 65 pers.
 • Antal hotelværelser - 12 stk.

Overnatning

Ønsker I overnatning tilbydes en anderledes nat i Glampingområdet hvor der er; 12 enheder total - maks. 50 pers. 

Fordelingen af værelser er således:

 • 5 surfshacks - op til 3 personer
 • 3 Tenthouse Standard - op til 4 personer
 • 3 Tenthouses Supreme - op til 6 personer
 • 1 Lejlighed - op til 5 personer
 • Ønsker I rigtige hotelværelser, kan dette arrangeres i rimelig afstand (28 stk.)

Forplejning

Lynæs Surfcenter sørger altid for fuld forplejning til jeres møde og ønsker I efterfølgende fest er dette også muligt. Der gøres en dyd ud af det gode hjemmebagte bagværk og så er frokostbuffen fyldt med lokale råvarer og friskt grønt.

Det særlige

Personalet gør en dyd ud af, at give en ekstra særlig oplevelse, ved et værtskab som er helt nede på jorden, med gode historier fra stedet og hvor man for en dag eller to vil være en del af det lille lokalsamfund. Du kommer helt tæt på det lille familieforetagende og får en lille bid af den gamle fiskerby, som i dag deler havet med en masse passionerede surfere, herunder ejerne af stedet.

Brug omgivelserne

I Lynæs er man omgivet af vand og grønne områder, som er oplagt til en god gåtur! Lynæs Surfcenter tilbyder team-aktiviteter på land, men er man til mere spænding, kan man med fordel hoppe med en af stedets surfinstruktører ud på vandet, og prøve kræfter med windsurfing, SUP eller kajak. Slut dagen af med en middag på restauranten, en saunatur eller en hyggelig stund om bålet.