©  Foto:

Makværk Festival

Glæd dig til en festival, hvor børn og unge kan folde kreativiteten helt ud. På Kulturstationen i Horsens kan du hvert andet år i uge 11 deltage i workshops og aktiviteter eller lytte til talks om billedkunstens genrer. Find pennen og fantasien frem og lad dig betage af kunstens verden.

En kreativ eksplosion af kunstneriske oplevelser

Kulturstationen i Horsens danner rammen, når Billedskolen indbyder til Makværk – en hyldest til billedkunst. Hvert et hjørne af Kulturstationen bliver benyttet til events, kunstinstallationer og diverse sanseoplevelser.

I løbet af ugen vil der være en bred pensel af events og aktiviteter. Næsten alle har det tilfælles, at de opfordrer til aktiv involvering, dvs. at man selv prøver kræfter med de forskellige kunstarter. Det er på ingen måde et krav, at man har erfaring med de forskellige stilarter. Der opfordres til at man som nybegynder lader nysgerrigheden guide sig gennem aktiviteten og slipper alle hæmninger.

Du kan for eksempel prøve blindtegning, muleposetryk, animationsbio og croquis til festivalen.

Foruden muligheden for selv at lære en ny visuel kunstart, kan du også lytte til musik, talks og kigge på street art, kunstinstallationer og tegne-battles.

 

For mere information

Makværk Festival afholdes hvert andet år - næste gang i 2025. Det er en videreudvikling af Tegnefestivalen, som i mange år er blevet afholdt i Horsens.

På Billedskolens hjemmeside kan du se det fulde program af aktiviteter, når kalenderen nærmer sig marts.

 

Om Kulturstationen

Kulturstationen Horsens er et kulturhus for børn og unge. Her arrangeres der løbende aktiviteter til afholdelse i weekenden, som er gratis at deltage i. Dørene er altid åbne i weekenden og der er altid nogen til at tage imod. Der er god mulighed for både børn og forældre for at falde i snak med andre.

Kulturstationen er til daglig hjemsted for de tre kulturskoler Billedskolen, Komediehuset og Musik- og Balletskolen.

Du kan læse mere om Kulturstationen på denne side.