©  Foto:

Mitlandidyl

I landlige og rolige omgivelser mellem Juelsminde, Vejle og Horsens ligger landsbyen Barrit, hvor du har mulighed for at leje denne store og rummelige ferielejlighed som en skøn base for ferien eller weekendopholdet i Østjylland.

Skøn overnatningsmulighed på landet

Hvis du leder efter et overnatningssted med gode faciliteter og plads til hele familien, er denne ferielejlighed på en gård i landsbyen Barrit et godt bud for dig. Med nærhed til strand, natur, feriebyer og større østjyske byer, fungerer den glimrende som kernen i en oplevelsesrig ferie ved den jyske østkyst.

 

Gode faciliteter og masser af plads

Ferielejligheden rummer tre soveværelser – de to med dobbeltseng, mens det sidste er med to enkeltsenge. Derudover er der en hems med to sovepladser. Der er med andre ord god plads til større familier eller vennegrupper.

Lejligheden har desuden køkken, bad, stort spisebord, en TV-stue samt en udestue med adgang til en stor have.

Du kan roligt tage børn i alle aldre med til Mitlandidyl, hvor der er forskellige spil og anden underholdning, højstol, babybadekar, rejseseng, puslepude, samt en sandkasse og andre udendørs legeredskaber.

 

Book ferielejligheden

Ferielejligheden hos Mitlandidyl er tilgængelig til leje året rundt. I højsæsonen (uge 26-32) kan den kun lejes på ugebasis. Resten af året kan den lejes for minimum to nætter ad gangen.

Mitlandidyls hjemmeside kan du se de aktuelle priser samt finde yderligere information.

Kontakt indehaverne telefonisk eller pr. mail for at forhøre jer om muligheden for at booke lejligheden.

 

I nærheden

Den fredelige landsby Barrit er kendt for at have Danmarks længste landsbygade, Barrit Langgade, hvor også Mitlandidyl hører hjemme. Her kan du blandt andet besøge Barrit Mejeri, som er kendt for deres lækre smøreoste. Barrit ligger godt placeret på Juelsmindehalvøen. Herfra er der kun kort afstand til feriebyen Juelsminde og Vejle Fjords smukke skovklædte natur. Horsens Fjord er også kun en kort køretur væk – herunder byen Horsens og færgebyen Snaptun med afgange til øerne Endelave og Hjarnø.

Fra Barrit er der let adgang til Østjyske Motorvej E45 og Østjyllands store attraktioner.