©  Foto:

Barrit Mejeri

Besøg det gamle mejeri i Barrit, som er sprængfyldt med traditioner, kvalitet og godt håndværk. I mejeriets stemningsfulde butik, Ostehullet, kan du købe mejeriets egne flødeoste og alverdens forskellige kvalitetsoste til hverdag og fest.

Lokalt mejeri med traditioner

Barrit Mejeri er et af Danmarks få tilbageværende selvstændige andelsmejerier med en historie, der går tilbage til 1887. I dag har mejeriet en specialiseret produktion af flødeost i et væld af lækre smagsvarianter.

 

Ostehullet

Mejeriet har en lille butik, hvorfra du kan købe de egenproducerede flødeoste. Prøv den gode naturel-version eller en af de mange krydrede oste. Eksempelvis den populære hvidløgsost, den unikke blåbærost eller den pikante variant med chili og tomat.

Foruden mejeriets egne oste, finder du et stort udvalg af andre gode oste fra ind- og udland. Du kan vælge mellem mere end 75 forskellige slags ost. Gode, velkendte skæreoste fra Danmark og klassikere som den hollandske gouda og den franske St. Agur. Her finder du noget for enhver smag

 

Begrænsede åbningstider

Vær opmærksom på, at Ostehullet kun holder åbent i følgende tidsrum:

Fredag: 13-17
Lørdag: 9-14

 

Bestil en osteanretning til din sammenkomst

Ostehullet tilbyder levering af osteplanker med et væld af forskellige oste og frugt. Sørg for at bestille planken på forhånd. Du kan få dem i forskellige størrelser, så det passer til netop din fest. En perfekt måde at imponere dine gæster med en visuelt flot anretning, der er lige til at sætte tænderne i. Hvis du sørger for at købe brød til osten, så klarer Ostehullet resten.

 

En af de mange lokale fødevareproducenter

Barrit ligger i et område, hvor der er mange små fødevareproducenter, der gerne inviterer indenfor i butikken og tilbyder autentiske, lokale specialiteter, lavet med kærlighed og sjæl. På denne side kan du læse mere og se et kort over butikkerne i området.