©  Foto:

MTB-spor Æble

Et spor med masser af intensitet og flow. Sporet byder på drop og en meget stejl nedkørsel, men udfordringen er det hele værd. Et middelsvært spor der er farbart hele året.

 

Et middelsvært singletrack med høj intensitet, flow, drop og en meget stejl nedkørsel. Udfordringerne er her, men kan stadig gennemføres af de fleste, hvis blot formen er i orden. 

Her er ingen lange transportstykker og sporet udnytter det lille stykke skov maksimalt. Således er der også mulighed for A- og B-linjer på de sværeste passager, og flowet i sporet gør, at de fleste kan være med, blot i lavere tempo. 

Sporet udbygges og vedligeholdes løbende. 

Sporet er farbart hele året og stort set uanset vejrforholdene, idet det ligger højt og underlaget er sandet. Den nærliggende Ørbæk Ådal byder på et par historiske vandmøller, så vælger du at cykle til og fra Æblesporet, så er der rig mulighed for en idyllisk tur. 

Æblesporet ligger ca. 8 km. sydvest for Nyborg (fra Torvet/centrum). Der er rig mulighed for at cykle hertil ad små snoede landeveje uden nævneværdig trafik, men du kan også tage bilen via Hovedvej 8 til Refsvindinge. Parkering foregår i vejkanten i skoven på Lillemøllevej.  

Sporet er et betalingspor, der drives af Nyborg Cykle Klub. Det oster 200 kr for en årslicens, eller 25 kr for et dagspas. Dagspas kan betales med mobilepay 43470 direkte på stedet eller købes via VisitNyborgs webshop, hvor der kan betales med kredit- og debitkort. Årslicenser bedes købes direkte hos Nyborg Cykle Klub - læs mere på deres hjemmeside.