©  Foto:

MTB-spor Teglværksskoven

Sporet i Teglværksskoven er et let spor, som kan køres af alle. Her får du et godt flow med masser af sving. Er du ny på mountainbike, er dette spor et godt sted at starte. 

 

Snævre sving og små forhindringer er mulige at gennemføre med et godt flow og det er også muligt at sætte fart på. Sporet er uden mange højdemeter, men stadig et udfordrende spor, der får pulsen op.

For den øvede er sporet godt til tekniktræning, og for begynderen er Teglværkssporet et rigtig godt sted at begynde. Det gode flow sikrer, at du kan køre både langsomt og hurtigt afhængig af dine evner bag styret.

Sporet er et blåt spor og afmærket. Det er gennemkørt og gradueret af Ontrail i sommeren 2020. Det er meget intuitivt at køre på. Sporet udvikles og vedligeholdes løbende af Nyborg Cykle Klub. Det er gratis at køre her.

Parkering kan ske flere steder, men vi anbefaler at parkere for enden af Højevej - en skovvej ved Strandalleen 130. Her er offentligt toilet og vand til din flaske. Sporet begynder 50 meter inde i skoven mod nord fra P-pladsen.