©  Foto:

N.F.J. Naturist - Familiecamping

Ved Kysing Strand i Odderkysten ligger områdets naturistcampingplads. Pladsen er en helt almindelig campingplads med gode faciliteter – med den ene forskel, at størstedelen af brugerne nyder friheden ved at færdes nøgen i det fri.

Dejlig campingplads ved Odderkysten

En skøn ramme for campingferien finder du ved Kysing Strand, nær Østjyllands store attraktioner og oplevelser. Hos N.F.J Naturist - Familiecamping kan du campere i dejlige naturlige omgivelser på en plads, der tilbyder alt det du som campist har brug for.

Alle, der er naturister, eller gerne vil prøve, hvad det vil sige at være naturist er velkomne her.

 

Overnatning for enhver smag

NFJ har plads til 145 enheder er er i sommerperioden ofte næsten fuldt booket. Du kan naturligvis overnatte i egen campingvogn. Har du ikke selv en vogn er der mulighed for at leje en vogn med fortelt.

Alternativt kan du leje en af pladsens hyggelige, lyse træhytter med eget køkken, sofa og spiseafdeling.

Eller book et af de rummelige glamping-telte, der er udstyret med en god, behagelig seng, siddeområde og køleskab.

Vil du overnatte i det fri, kan du overveje pladsens shelter, der ligger godt placeret med en fin udsigt over Kattegat.

 

Fine faciliteter

Pladsen tilbyder alle de essentielle faciliteter som et stort bade/vaskerum, handicaptoiletter, et køkken til teltcampister og en kiosk med mulighed for at købe det du lige står og mangler.

Derudover er der en række faciliteter, der skal sikre, at I får en god oplevelse. I det store fællesrum kan du se TV, finde læsestof eller hygge med et brætspil. Til børnene er der en sjov legeplads med hoppepude og masser af mulighed for aktiviteter som bordtennis, beachvolley, fodbold og håndbold.

Du kan også tage en tur i sauna eller grille i den store bålhytte.

Og ja, så er der jo den fine sandstrand, som ligger lige ved campingpladsen med egen badebro. 

 

Hos N.F.J er de ”bare mennesker”

Naturister er præcis som dig og jeg – de har bare fundet ud af, at det er behageligt at færdes uden tøj, når vejret tillader det. Pladsen er som udgangspunkt forbeholdt naturister, men er du nysgerrig på at prøve naturisme på egen krop, så har du mulighed for at besøge pladsen som dagsgæst. Dagskortet gælder både til stranden, toiletter og baderum. Du har også mulighed for at tilkøbe besøg i saunaen.