©  Foto:

Norsminde Fiskehus

I hjertet af den hyggelige havn i Norsminde ligger denne traditionsrige fiskerestaurant og butik. Nyd et lækkert måltid i den stemningsfulde restaurant eller tag en af de berømte fiskefrikadeller med som en hapser.

Fiskebutik med stolte traditioner

I mere end 60 år har Fiskehuset i Norsminde forsynet østjyderne med hjemmerøget fisk og lækre fiskeretter. Med sin placering helt ned til havnekajen, fungerer den for mange som et fast element når solen skinner og turen går til Norsminde.

Hos Fiskehuset er du garanteret kvalitet og godt håndværk. I butikken kan du købe et udvalg af røgvarer såsom friskrøgt makrel og varmrøget laks. Du kan også finde et udvalg af fersk fisk og delikatesser. Men den helt store sællert er de lækre fiskefrikadeller, der får folk til at komme langvejs fra.

 

Lækker mad med skøn udsigt

Restauranten i Fiskehuset byder på et enkelt menukort med fokus på alt godt fra havet. Her kan du nyde et stjerneskud, fish n chips, en fiskeplatte og meget mere. Er du ikke i humør til fisk, så kan du også sætte tænderne i en saftig okseburger. Der er åbent for både brunch, frokost aften og takeaway

Den gamle bygning blev i 2018 renoveret og udvidet med en ny spisesal, så det nu også om vinteren er muligt at nyde de dejlige omgivelser og den fantastiske udsigt ved indsejlingen til Norsminde Fjord. Om sommeren er der god plads på den store terrasse lige ud til vandet.

Stemningen i restauranten er uformel og afslappet. Her er hyggeligt at være, både for store og små. Uanset om du ønsker en hurtig fiskefilet med pommes eller en 3-retters menu, så leverer Fiskehuset god mad til rimelige priser.  

 

Åbningstider og bordbestilling

Fiskehuset har gode åbningstider året rundt. På deres hjemmeside, kan du se de aktuelle åbningstider, menukort og priser. Her er det også muligt at bestille bord i restauranten via online booking.

 

Om Norsminde

Norsminde er en lille, charmerende havn, hvor Kattegat møder Norsminde Fjord. Når vejret er godt, fungerer den som en magnet for sommerglade danskere. Gå en lille tur i området, nyd en kold is og slap af på stranden. På denne side kan du få mere inspiration til din tur til Norsminde.