©  Foto:

Norsminde Havn

Denne lille, charmerende lystbådehavn i indsejlingen til Norsminde Fjord er placeret i en hyggelig sommeroase med spisesteder og skøn havnestemning. Er du heldig at få plads i denne lille marina, kan du nyde godt af dens ganske fine faciliteter.

Intim marina ved Kattegat

Cirka ni sømil syd for Aarhus ligger denne lille lystbådehavn, hvor Aarhusbugten møder Saksildbugten. Havnen ligger velbeskyttet i indsejlingen til Norsminde Fjord og byder på fine faciliteter for sejlere. Havnen består af 85 pladser i en kølbådshavn på sydsiden af indsejlingen, samt 101 pladser i en jollehavn på nordsiden. Gæstesejlere har mulighed for at lægge til i havnen for et beløb på 175-225 kroner pr. nat afhængig af bådens længde.

 

Faciliteter på Norsminde Havn

Legeplads

Madpakkehus

Grillplads

Krabbebro til børnene

Badestrand foran havneindsejlingen

Vand, diesel, mastekran og slæbested

Udlån af cykler

Busforbindelse til Aarhus og Odder (bus 302)

Gratis el og wi-fi

Gode bade- og toiletforhold

 

Om Norsminde

Norsminde er en lille sommerperle, der tiltrækker gæster så snart vejret er godt. Byen er centreret omkring lystbådehavnen, den historiske Norsminde Kro fra 1693 og et mindre sommerhusområde. Der er ingen dagligvarehandel eller andre butikker, men der er gode muligheder for at få et måltid mad i vandkanten eller en kold is. Et måltid mad kan nydes hos Fiskehuset eller hos et af Norsminde Kro’s to restauranter, som byder på fin gourmet hos Restaurant Près og mere folkelig stemning hos Brasseriet. Det kan desuden anbefales at gå en tur langs vandet.

Du kan få inspiration til din tur til Norsminde på denne side.

 

Sejlerferie i Østjylland

Der ligger mange skønne lystbådehavnehavne i nærheden ud til Kattegat, i områdets fjorde og ved øerne i Det Østjyske Øhav. Find information om havnene samt oplevelser i nærheden på denne side.