©  Foto:

Nørregaarden Gårdbutik

Gårdbutik med lokale produkter fra egen produktion og biodynamisk dyrkede grønsager. Velkommen til gårdbutikken og på bebsøgsgården, hvor dyrene venter på at blive aet.

Besøg Nørregaarden i Løgstør. Her er en gårdbutik, hvor du kan få lækre og friske produkter - dyrket og avlet på egen gård. Gården har stor fokus på "Fra jord til Bord" og biodynamisk dyrkning af grønt.  

Foruden gårdbutik er Nørregaarden også besøgsgård - så tag hele familien med på landet og oplev Nørregaarden. Klap en gris, kæl en kanin, ae et får – kort sagt; Kom og få en god dag på Nørregaarden.

 

Gårdbutik åben alle dage 7-21

I gårdbutikken kan du købe grøntsager, æg og honning fra gården. Når der slagtes er der kød fra Hereford og Dexter kvæg, spegepølse, grill frankfurtere og lam til tider. Derudover sælges der specialiteter fra lokale producenter.

Nørregaarden laver gavekurve og ølkasser på bestilling, men der er oftest altid et par gavekurve klar i butikken.

 

Besøgsgården

Kom og oplev en vaskeægte økologisk mini bondegård med masser af dyr og hyggelige aktiviteter for både børn og voksne. Det er mulighed for at købe drikkevarer og et let måltid i cafeen. Medbring gerne egne madpakker, der kan nydes på gårdens arealer.

 

Sommerdage på Nørregaarden

Gården er åbent kl. 10.00-15.00 på følgende dage;

  • Lørdag d. 6. juli og onsdag d. 10. juli
  • Torsdag d. 1. august, fredag d. 2. august og fredag d. 9. august

Udover de dejlige dyr, udstilling af gamle landbrugsredskaber og -maskiner, er der være forskellige aktiviteter på Nørregaarden – såsom ansigtsmaling, det kreative hjørne, skattejagt og leg i haven.

Det er mulighed for at købe drikkevarer og grillpølser fra egen avl på grillen.

 

Høstfest på Nørregaarden d. 14. september

En ny tradition skal formes… Hold øje med eventet på Facebook.

 

Efterårsferie på Nørregaarden

Kom forbi til hyggelige aktiviteter, mød dyrene, og gå på skattejagt på gården og find små fortællinger. Slut besøget af med en kop varm kaffe/the/varm kakao og et stykke kage.

I uge 42 er der åbent fredag d. 18. oktober og søndag d. 20. oktober kl. 10.00-15.00.

 

Julemarked på Nørregaarden – Julehygge for hele familien

Den 7. & 8. december kl. 10.00 - 16.00 er der julemarked på Nørregaarden. I 2022 blev det første julemarked afholdt på gården, og er nu blevet til en fast tradition. Med lidt nissedrilleri, et stort drys julemagi og en julemand bydes der velkommen til Julemarked på Nørregaarden.

Mærk julestemningen brede sig blandt boderne, hvor smagsprøver og særlige tilbud venter på dig, og få købt en julegave eller to. I Maskinhusets Café kan du hvile benene, nyde en forfriskning og julens dejlige toner.

Der vil være besøg af julemanden begge dage, samt aktiviteter for de yngste. Der er også mulighed for at leje en stand, hvilket der vil blive lagt information om op på hjemmesiden.

 

Nørregaardens Venner – en frivillig forening

Nørregaardens Venner er en frivillig forening som kommer til at have sit udgangspunkt på gården. Foreningens formål er at støtte Nørregaarden i dens udvikling til at blive en social øko gård. Den kommer til at styrke det sociale samspil for de frivillige og dem der gerne vil medvirke til, at vi herude kan tilbyde mange forskellige muligheder for mange mennesker.

Ønsker du også at være med til at gøre en forskel, så kan vi godt bruge nogle ekstra frivillige hænder og kreative sjæle som har lyst til at hjælpe herude, især på åbningsdage. Så skriv endelig til foreningens mail på norregaardensvenner@gmail.com.

 

Arrangementer

Der bliver løbende afholdt arrangementer, foredrag og workshops på Nørregaarden, så hold øje med kalenderen på Facebook.