©  Foto:

Nykøbing Falster Vandrehjem

Nykøbing Falster Vandrehjem: En ferie med revy og riddere på programmet

Skal du holde en fest på Falster eller måske besøge den landskendte Nykøbing Falster Revy? Så bør du se nærmere på Nykøbing Falster Vandrehjem, hvor I kan tage en eller flere overnatninger. I dette moderne hostel, tæt på den gamle købstad, får du de skønneste festlokaler, et godt køkken og dejlig overnatning for små penge.

Uformelt miljø og plads til smil
Dette hostel ligger tæt på dejlige landskaber og byens dyrepark, og også indenfor oplever du som gæst et dejligt uformelt miljø. Her tager værterne Linda og Lars Jensen imod dig med smil og åbne arme, for uanset om du er på sommerferie, skal holde et bryllup eller blot har brug for en god seng, så er holdningen, at man skal føle sig velkommen.

Nykøbing Falster Revyen
Planlægger du at holde din sommerferie på vandrerhjemmet, så overvej om du ikke med det samme skal bestille billetter til årets revyforestilling i Nykøbing Falster. Siden 1912 har det nemlig været en tradition, at lokale og tilrejsende mødtes til festlig underholdning i Nykøbing Falster Teaters stemningsfulde lokaler.

Krokodille Zoo og ridderturneringer
Har du børn med på ferien, så tag en tur forbi Krokodille Zoo eller det fantastiske Middelaldercenter. Her besøger I sammen Købstaden Sundkøbing anno 1405 og oplever, hvordan hverdagen en gang så ud for byens indbyggere. Men du kan også møde i levende live. Oplev skrædderen, smeden og børn, der leger på gaden – og er du til en oplevelse af de helt store, så tag med til byens livagtige ridderturneringer, der afholdes næsten alle dage.

Nykøbing Falster Vandrehjem – Med boldbaner, zoo og botanisk have som nabo

I udkanten af byen, med Guldborgsund Zoo og Botanisk Have som nabo, ligger Nykøbing Falster Vandrehjem.

Vandrerhjemmet er en del af spise- og koncertstedet Vesterskoven, der arrangerer flere spændende aktiviteter i løbet af året.

Nærmest i baghaven ligger der skov og flere boldbaner, og små 500 meter fra vandrerhjemmet finder du det flotte Svømmecenter Falster.

Nykøbing Falster har et levende byliv med butikker, teater og en Danmarkskendt revy hver sommer. Gå en tur ind til centrum og se på Klosterkirken, tag på Brandmuseet eller forbi Den Gamle Købmandshandel.

På den modsatte side af Guldborgsund ligger Middelaldercentret, der om sommeren åbner op for flere events og ridderkampe for både børn og voksne.

På Nykøbing Falster Vandrehjem har du et godt udgangspunkt for oplevelser i området.