©  Foto:

Oscar Biludlejning Horsens

Har du brug for en bil til ferien eller til dagens udflugt? Hos Oscar Biludlejning kan du leje en personbil til priser, som er til at betale. Biludlejning er et fint alternativ til offentlig transport, som giver stor frihed og let adgang til alle hjørner af Kystlandet.

Lej en bil og udforsk Østjylland

Hvis du skal på tur på Horsens-egnen og mangler en bil, så kan Oscar Biludlejning være løsningen for dig. Tæt på byens centrum kan du leje en bil til udflugten til en pris, der ikke adskiller sig synderligt fra offentlig transport. Er I flere i bilen vil det ofte være billigere end bus og tog.

Med en bil har du mulighed for at komme ud i den skønne natur, hvor den offentlige transport kun kommer få gange om dagen. Du har let ved at komme til områdets færgehavne i Hou og Snaptun og udforske det Østjyske Øhav. Du kan også besøge naturperler som Den Genfundne Bro, Gudenåens udspring, Klostermølle, Sondrup Bakker og Uldum Kær uden først at skulle ud på en længere vandring fra busstoppestedet.

 

Det er billigere end du tror

Hos Oscar Biludlejning kan du leje en bil til priser fra kun 249,- pr. dag. Forsikring og vejhjælp er inkluderet i prisen – det samme er de første 100 kilometers kørsel. Du kan både vælge mikrobiler og lidt større personbiler med mere benplads.

 

Book din bil nu

Ved du allerede, hvornår du skal bruge din bil? Så gå til Oscar Biludlejnings online booking, vælg din bil og se om den er ledig. Bookingprocessen er simpel – det samme er afhentning og aflevering af køretøjet, så du ikke skal bekymre dig om noget.  

 

Om Oscar Biludlejning

Oscar Biludlejning tilbyder lokal biludlejning i hele Danmark og har mere end 120 afdelinger. I Horsens sker udlejningen i samarbejde med Caripo Biler, og det er hos dem, at du kan afhente og aflevere din bil.

Oscar Biludlejning har nogle af Danmarks gladeste kunder med en flot gennemsnitsvurdering på Trustpilot. Udvalget af lejebiler varierer, men oftest vil kunden kunne finde små personbiler, mellemklassebiler, stationcars samt flyttebiler og varevogne i flåden.