©  Foto:

Påske og forår i Løkken

Løkken byder dig velkommen til skønne oplevelser ved Nordvestkysten. Tag på et kystnært eventyr i stisystemerne, som går fra den charmerende by og helt op mod det fantastiske Rubjerg Knude Fyr. Gå på opdagelse i de mange spændende butikker og spis på de hyggelige restauranter under store parasoller i forårssolen.

Særligt om foråret er vandre- og cykelture rundt om Løkken en oplevelse. Ved havet er der højt til himmelen, og det klare lys forfølger dig overalt i landskabet. I begyndelsen af maj køres 485 smukke, hvide badehuse fra deres vinterhi og ned på Løkken Strand. Det er en ægte badeferiefornemmelse, når der er både badehuse og forår i luften.

Kunst i påsken

I påskeferien åbner mange gallerier og kunstudstillinger dørene op for publikum igen, og står klar med nye værker og udstillinger. Hvert år præsenterer Børglum Klsoter en ny kunstudstilling for gæster og lokale. Glæd dig til farvrige malerier, når knustner-parret, Thomas Scrivens Eje og Katherine Scrivens Eje, besøger klosteret med værker fra deres ateliere. 

Glæd dig til åbne gallerier og andre udstillinger:

Påskeferie og forårssjov med børn

Løkken byder på dejlige påske-aktiviteter og ferieminder for hele familien. Kom med ud på rideturer i skov og på strand, lad små fødder komme på opdagelse på Løkken Kunststi eller finde skjulte skatte i bunkere fra 2. Verdenskrig.

Badutspringere finder stor fornøjelse på de åbne vidder på stranden. Her er starnden bred og giver perfekte forhold til nybegynder med en drage i hånden. Hos den lokale dragebutik, KITE CORNER LØKKEN, kan du få råd og god vejledning til den rette type drage til dig.

For vandhunde venter der surf-vibes for alle niveauer og aldre. Kom med på et surfkursus hos North Shore Surf. Her lærer du alt det basale om udstyr og teknik fra dygtige og kompetente instruktører. Hos North Shore Surf er sikkerheden og den gode ferieoplevelse altid i første række og børn helt ned til 4 år, kan komme med på et kursus.

Indendørs-sjov er der også rigeligt af! Hos Action House kan hele familien nyde kvalitetstid over et spil bowling, go-cart ræs, VR-spil, leg i legelandet og meget, meget mere.

Se mere aktivteter for børn i påsken lige her.

Smagen af påske

Restauranterne har strøget dugen, fundet fleecetæpper frem på terasserne og plantet påskeløg. Book bord hos Restaurant Løkken Badehotel, hvor de serverer en udsøgt forårs-/påskemenu, fyldt med smag af urter, friskhed og delikatesse.
 
Med deres skønne placering midt inde på Torvet med en klassisk badehotelstil I det lille køkken i Nørregade, står RARTSTED klar med en menu bestående af en symfoni af smage fra det asiatisk/nordisk køkken. Stedet er lille og intimt, men en hver anretning er fyldt med smage og farver toppet med indgredienser fra eget landbrug. Og glem ikke at smage deres egen produceret Limoncello fra indehavernes egen citronlund i Syditalien.
 
Du kan læse mere om Løkken's spisesteder lige her.

STORE EVENTS I FORÅRET

Sæt kryds i kalenderen til store højdepunkter i foråret!