©  Foto:

Reballegaard

Tine og Magnus bor på gården Reballegaard som de er i fuld gang med at omdanne til et regenerativt samlingspunkt med mange brugsmuligheder. Allerede nu kan du komme på guidede ture ved gården og høre om planerne og historien.

En ganske særlig gård

Hvis du kommer kørende på Reballevej mellem Hovedgård og Søvind, vil du lægge mærke til det flotte og majestætiske stuehus Reballegaard. Huset blev bygget som herresæde for det nærliggende Tyrrestrup Gods.  Dog kom ingen fra godsejerfamilien nogensinde til at bo på gården, som i stedet blev solgt. Herefter havde Reballegaard skiftende ejere - blandt andet en greve og en baron, som dog flyttede fordi huset var ”for småt”. Man må sige, at gården har haft mange funktioner, for det har siden bl.a. fungeret som drengehjem, kontrolskole, plejehjem, svinelandbrug, rehabiliteringssted for misbrugere, storkollektiv, flerfamiliehus og haft udlejning af værelser til håndværkere.

 

Reballegaard i dag – og i fremtiden

Tine Svensson er tredje generation af ejere, og hun fortsætter traditionen med at give stedet nyt liv. Sammen med sin mand Magnus er hun i fuld gang med en transformation fra svinelandbrug og agerbrug til regenerativt samlingspunkt for både mennesker, mad og natur. De ønsker, at Reballegaard skal blive et levende sted, som kan benyttes af flere forskellige målgrupper på forskellige tidspunkter.

 

Overnatning

Fra 1. maj 2024 åbnes der op for bookinger i stedets Boutique Bed'n'Breakfast, med fire dejlige værelser, fuldt køkken, fællesområde både ude og inde, to badeværelser, adgang til haveanlæg samt mulighed for at høste i gårdens køkkenhave og fri parkering af både biler og cykler. Der udlejes desuden mødefaciliteter i hovedbygningen. 

Du kan læse mere om overnatningsstedet og booke dit ophold på denne side.

 

Guidede ture

Allerede nu kan du besøge Reballegaard til en rundvisning og få indblik i hele transformationsprocessen, planerne samt høre mere om stedets interessante historie.

Reballegaard komme også til at afholde natur-retreats med aktiviteter som yoga, bål, skovbadning og meditation. 

Der vil løbende blive arrangeret pop-up mad-events såsom pizzaaften eller madlavning på bålpladsen med gæstekok.

Ambitionerne er store, og på sigt vil de gerne kunne tilbyde dyrkningsfællesskaber, langbordsmiddage, teambuilding og muligheden for at kunne leje faciliteterne og give muligheder for andre aktører til at afholde deres egne events og forløb på stedet.

Kontakt Tine telefonisk eller per mail for at forhøre dig om muligheden for at booke.

 

Følg med i livet på gården på Instagram

Reballegaard er aktive på Instagram, hvor du kan få indblik i dagligdagen for Tine og Magnus, og ikke mindst status på udviklingen af stedet.