©  Foto:

Reventlow-Museet Pederstrup

Midt i Reventlowparken ligger Reventlow-Museet Pederstrup, hvor man træder ind i hjemmet hos den store statsmand og reformator C.D.F. Reventlow (1748-1827).

Her får man fortællingen om Reventlows politiske virke, og gennem portrætter og møbler fra perioden kommer man også tættere på privatpersonen Reventlow og hans familie.   

Mens stueetagen er dedikeret til det sene 1700-tal, tager historien i kælderen afsæt i det sidste herskab på Pederstrup – Grev C.E. Reventlow (1864-1929) – og ikke mindst den store og mindeværdige fest, som herregården lagde rammer til i sommeren 1918. Kom helt tæt på husets tjenestefolk i kælderen og gå på opdagelse i menuen som blev serveret for festens 400 deltagere. 

Hovedbygningen ligger midt i Reventlowparken. En naturskøn landskabshave, hvortil der er gratis adgang. Parken er åben hele året igennem og rummer ikke blot en række historiske monumenter men også hyggelige lysthuse og dybe iskældre.

Reventlow-Museet Pederstrup er en del af Museum Lolland-Falster – læs mere her.

Vær opmærksom på, at der på Museum Lolland-Falsters udstillingssteder er begrænsede adgangsforhold for folk med funktionsnedsættelse.