©  Foto:

Royal Oak Golf Club

Golfbanen Royal Oak med 18 huller er i absolut særklasse og opbygget efter internationale standarder med store greens og mange bunkers.

Royal Oak's beliggenhed i let kuperet terræn ned mod Jels Nedersø og tæt ved skov gør den til den perfekte parkbane.

Banen er som den første herhjemme opbygget efter den amerikanske USGA-standard med meget store greens, der er ca. 700 kvm. i gennemsnit. Banen ligger i den hurtige ende, og udfordrer golfspilleren i alle facetter af golfspillet. Banens udseende følger de nyeste trends inden for banedesign.

Seks af banens greens har en særdeles spændende sø-nær placering, som øger sværhedsgraden. 78 sandbunkers "krydrer" banen og er med til at variere hullerne.

Royal Oak er altid grøn. Under hele spillefladen ligger automatisk vandingsanlæg. I øvrigt er der på sprinklerdækslerne i fairway angivet meterafstand til midtgreen. I 2017 blev der spillet Made In Denmark Challenge på banen. 

Royal Oak Golf Club udbyder golfophold, golfweekends og golfrejser for par og mindre grupper. Både med spil på Royal Oak banen og overnatning i Jels, og i samarbejde med andre golfbaner og hoteller i området. Der tilbydes også golftræningslejre for større grupper. 

I tilknytning til banen findes klubhus med kontor, butik og restaurant. 

Kongeegen
På Royal Oak banen er der ved hul 15 et specielt træ. Det er et egetræ, der er plantet i 1935 i forbindelse med en stor militærmanøvre i området. Denne sluttede med en kongerevy, hvor kong Christian d. 10. deltog sammen med andre medlemmer af kongehuset.  Den kongelige eg har lagt navn til Royal Oak banen og har i dag en omkreds på  70 cm og er ca. 7 m høj.