©  Foto:

Rundvisning på Gisselfeld Kloster

Velkommen til Gisselfeld Kloster - en af Danmarks ældste og bedst bevarede renæssanceborge

Rundvisning på slottet

Benyt lejligheden til bl.a. at se den unikke samling af porcelæn på Gisselfeld Slot og de smukke rum og sale på Slottet.

Oplev Gisselfeld Slot med bl.a. en af Nordeuropas største porcelænssamlinger. Her har du mulighed for at få ægte slotsstemning - inde som ude. Se bl.a. den farverige anerække med de tidligere overdirektører i Festsalen, gå på opdagelse i de smukke sale, som bl.a. tæller den smukke spisestue, Vægtergangen samt det fine gamle bibliotek. Alle vores rundvisninger er guidet af engagerede rundvisere, som levende fortæller den spændende historie om Gisselfeld. 

Vi tilbyder både en kort og en lang rundvisning, se nedenfor.

Rundvisning for grupper:

Rundvisninger for grupper kan arrangeres alle ugens dage. Man kan mod en merpris evt. kombinere med en guidet rundtur i Slotsparken. Ring til Godskontoret på telefon 56 32 60 32.

Også Gisselfeld Klostercafé, orangeriet "Paradehuset" og Villa Gallina er absolut et besøg værd i denne sammenhæng.

Se mere om rundvisningerne og køb billetter her

Fotografering er ikke tilladt på slottet.

Da der er mange trapper og smalle gange på slottet er rundvisningerne desværre ikke handicap- og rollatorvenlige, og der er desværre ikke mulighed for at sidde ned under rundvisningen. 

BEMÆRK: Vi fraråder, at børn under 12 år deltager. Fotografering på slottet er ikke tilladt. Tasker o.lign. må ikke medbringes.

Af sikkerhedsmæssige årsager vil der være bagvagter med på rundvisningerne, og det er vigtigt, at man holder sig til gruppen.