Grøn oplevelse
©  Foto:

Sallie's Restaurant & Snack Bar

Sallie’s Restaurant & Snack Bar – amerikansk stil og mad

Restaurant og motel fra 1950’erne ligger i Albertslund mellem København og Roskilde

Amerikaneren Sallie Zimmerhackel var i 1955 den første i Danmark, der serverede en cheeseburger, og på "Sallie’s Restaurant & Snack Bar" har vi et menukort, der både i indhold og udseende er ført tilbage i tiden. Her får du - udover Sallie’s Original Cheeseburger" - husets berømte og velsmagende milkshakes i høje glas, burgere, steaks og andre klassiske lækkerier.

Også møbler, indretning, udsmykning og musik er fra 50’erne. På væggene får du flere detaljer fra gamle dage – herunder den unge journalist Lise Nørgaards reportage i Politiken og en masse fotos fra den gamle motorbane på Roskilde Ring. Mange af de legendariske Formel 1 kørere fra 50’erne og 60’erne har spist hos Sallie’s. Den dag i dag kommer der stadig mange kendte og besøger os.

Vi har ofte koncerter, hvor publikum giver den hele armen inklusiv 50’er påklædning. Året rundt har vi desuden mange andre arrangementer. Sallie’s Restaurant & Snack Bar fejrer højtiderne og mærkedage på en helt særlig måde, på amerikansk vis selvfølgelig også Valentines Day og Halloween.

Tjek restaurant-kalenderen, hvis du vil besøge os en dag, hvor der sker lidt ekstra. Bestil for en sikkerheds skyld bord i forvejen, uanset hvornår du kommer – der er ofte helt fyldt om aftenen.

Ring eller book online via vores hjemmeside, www.sallies.dk.

Restauranten ligger ved siden af Wittrup Motel – et af Danmarks ældste moteller, også indrettet som i 50´’erne med et moderne "touch" som WiFi og TV med satellit-kanaler. Fra landevejen mellem København og Roskilde kører du via drive-in receptionen bilen lige hen til døren til dit værelse.

Sallie’s Restaurant & Snack Bar og Wittrup Motel ligger 20 km fra Rådhuspladsen i København, 17 km fra Stændertorvet i Roskilde og 8 km fra vandkanten ved Køge Bugt Strand.

Åbningstider

  • Søndag-torsdag kl. 12-22
  • Fredag-lørdag kl. 12-23
  • Kun lukket 23.-26. december + 31. december