Grøn oplevelse
©  Foto:

Wittrup Motel

Wittrup Motel – amerikansk stil, kør lige til døren

Motel og restaurant fra 1950’erne ligger tæt på København og motorvejen

Oplev amerikansk stemning i Albertslund, tæt på København, tæt på Roskilde og tæt på Køge Bugt. Wittrup Motel er opbygget som et ægte amerikansk motel fra 50’erne, hvor du fra landevejen kører lige hen til døren på dit værelse. Der er drive-in reception og værelser i ét plan - mange af dem historisk indrettet som dengang motellet startede.

Med high speed WiFi, TV med satellit-kanaler og gode badefaciliteter har værelserne dog også et moderne "touch".

Værelserne findes i flere forskellige udgaver – bl.a. de historiske, som er tilbageført til det udseende, de havde i 50’erne. Der er også ekstra store værelser (Superior). Alle værelser har bad og toilet – for Economy-værelserne er bad og toilet dog på gangen.

Sallie’s ånd bag disken

Det er amerikaneren Sallie Zimmerhackel, der sammen med Oscar Wittrup byggede stedet op i midten af 1950’erne, og det er også hende, der lægger navn til motellets tilhørende restaurant, "Sallie’s Restaurant & Snack Bar". Her er indretning, 50’er musik og menuen også genskabt til dengang, Sallie stod bag disken, så her får du bl.a. Sallie’s Original Cheeseburger og husets berømte og velsmagende milkshakes.

Vi har ofte koncerter, hvor publikum giver den hele armen inklusiv 50’er påklædning. Året rundt har vi desuden mange andre arrangementer. Sallie’s Restaurant & Snack Bar fejrer højtiderne og mærkedage på en helt særlig måde, på amerikansk vis selvfølgelig også Valentines Day og Halloween.

Tjek restaurant-kalenderen, hvis du vil besøge os en dag, hvor der sker lidt ekstra. Bestil for en sikkerheds skyld bord i forvejen, uanset hvornår du kommer – der er ofte helt fyldt om aftenen.

Wittrup Motel og Sallie’s Restaurant & Snack Bar ligger 20 km fra Rådhuspladsen i København, 17 km fra Stændertorvet i Roskilde og 8 km fra vandkanten ved Køge Bugt Strand.

Vi er kendte for god og personlig service, så du er velkommen til at ringe. Du kan dog også booke værelser online via www.wittrupmotel.dk.

I receptionen

  • Salg af Copenhagen Cards
  • Cykeludlejning
  • Turistinfo og brochurer
  • Kopi og faxservice