©  Foto:

Saltshoppen på Mariager Saltcenter

Når I besøger Mariager Saltcenter, skal I ikke snyde jer selv for et besøg i Saltshoppen. Her finder I et stort udvalg af spændende produkter bl.a. Mariager Sydesalt, kryddersalte og meget mere.  

Når du besøger Mariager Saltcenter får du kort og godt, salt på hjernen. Her er salt i alle afskygninger og vi vil gå som langt som at sige at det er en verden af salt.

På Mariager Saltcenter kan du udforske saltets magi og spændende historie og opleve en verden, som de færreste kender til eller har hørt om.

Du kan tilmed købe en masse salt med hjem. I Saltshoppen, der ligger i forb. med receptionen ved indgangen, er der et stort udvalg af forskellige salte. Her kan I købe det berømte Mariager Sydesalt eller gå amok i de lækre kryddersalte. Det er svært at vælge, for der er mange forskellige smagsvarianter - alt fra kyllingesalt, flæskestegssalt og pastasalt til citronsalt, brændenældesalt og mange flere! 

I Saltshoppen er der tilmed et fint udvalg af saltkar, saltlamper, gavekurve mm. 

Saltshoppen findes også online, så kan du ikke få nok af Mariagers fine salt, kan du bestille lige her. Perfekt til værtinde gave! 

 

...gå på opdagelse i en verden af salt

Når du går på opdagelse i Mariager Saltcenter, vil du opleve en attraktion med interessante fakta og sjove aktiviteter.

Tag fx simulator-elevatoren ned i den mørke saltmine eller besøg Sydemesteren i Sydehytten og oplev på nærmeste hånd, hvordan sydesaltet bliver lavet.  

På Saltcentret kan du tilmed se verdens største samling af saltkar i udstillingen, hvor mange forskellige saltkar er præsenteret.

 

Svøm i Det Døde Hav og spis brød til... 

Få ”Salt på hjernen” i det varme saltbad, også kaldet ”Det Døde Hav”. Det høje saltindhold i det ca. 39 grader varme saltvandsbassin vil give jer en ekstra afslappende følelse i jeres ferie og gøre jer klar til mange flere gode oplevelser i Mariagerfjord-området.  

Efter badet kan I nyde et lækkert måltid på Café Salt. Caféen byder på flere lækre frokostretter som bl.a. sandwich, lækre salater og meget mere. Nyd evt. Jeres frokost på terrassen udenfor, der ligger perfekt placeret lige ved Danmarks smukkeste fjord.


  
Find åbningstider og læs mere på www.saltcenter.dk